iPhone 13 Pro Max de 9 000 de dolari, ediție limitată!

Vin rușii! Aduc dinți de Tyrannosaurus Rex, vechi de 80 de milioane de ani

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 17-11-2021

în: News

Cu compania rusă Caviar Royal gift, care transformă obiecte obișnuite în ediții de lux limitate v-ați mai întâlnit în paginile revistei noastre și pe acest website. Ultima oară, prin 2018, am vorbit despre iPhone-ul cu încărcare solară, preferat de mai toți miliardarii lumii. Cu un preț de 6 000 de dolari, acesta era un omagiu adus lui Elon Musk și Tesla. De altfel, telefonul se numea iPhone Tesla Limited Edition 10S.

Dacă însă ești un fan Jurassic Park, dinozaurii te interesează și ai fi mai mult decât încântat să ai un dinte de T-Rex pe spatele telefonului tău, acesta este pentru tine! Compania rusă de lux Caviar este pregătită să dezvăluie iPhone 13 Pro Tyrannophone, care vine cu un fragment de dinte vechi de 80 de milioane de ani, provenit de la un T-Rex. Face parte din noua serie Tera a mărcii, Tyrannophone, așa cum este numit, are o bază din compozit ușor, cu gravare pe spate, împreună cu un aliaj specific pentru bijuterii, placat cu aur. Ochiul dinozaurului este realizat din chihlimbar real, în timp ce sculptura volumetrica a capului este realizată din titan.

Telefonul, desigur, vine cu dintele adevărat încorporat și este o ediție limitată (cu doar șapte unități disponibile) din motive destul de evidente. Comentând despre aceasta, cei de la Caviar au remarcat: „Tyrannophone unic iPhone 13 Pro este împodobit cu o imagine 3D a unui cap de dinozaur care provoacă frică în inimile concurenților tăi cu privirea ochiului său galben, făcut din chihlimbar pur.”

„Rânjetul prădător al unui monstru nu este doar un element de decor, ci și un element de exclusivitate și unicitate, pentru că unul dintre dinții unui tiranozaur este real! Conține o inserție dintr-un fragment dintr-un dinte de tiranozaur adevărat, vechi de 80 de milioane de ani”, au adăugat reprezentanții companiei Caviar.

„Tiranofonul” este disponibil în modelul iPhone 13 Pro, care are un preț de 8.610 USD, sau iPhone 13 Pro Max, care costă 9.150 USD. Și, după cum a remarcat Caviar, „Acest model terifiant de exclusivist este disponibil doar în 7 piese, așa că grăbește-te să devii proprietarul formidabilului și implacabilului Tyrannophone iPhone 13 Pro!”.

Chiar dacă dinozaurii nu sunt pasiunea ta, poți găsi numeroase ediții speciale și originale pe https://caviar.global/