Două influencerițe din România și-au deschis shop online de cosmetice. Meliora.ro, un magazin cu produse de înfrumusețare (P)

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-11-2021

în: News & Features

Meliora.ro

Cristina Floroiu, influencer și PR al unor artiști celebri din România, împreună cu Lavinia Floroiu, blogger și jurnalist de lifestyle și tech, au lansat Meliora.ro, un magazin online care oferă o gamă variată de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii.

Meliora a realizat o selecția a unora dintre cele mai bune bune produse de cosmetice disponibile la nivel internațional și are în plan extinderea continuă a gamei de produse. În prezent, sunt disponibile la acest moment 7 categorii de produse de la 5 branduri cunoscute: Purito, Thank You Farmer, Soroci, ISNTREE și COSRX.­  

Meliora nu vrea să fie doar sursa ta de produse cosmetice, ci își dorește să creeze o comunitate în care se încurajează starea de bine și naturalețea. Pe meliora.ro vei găsi sfaturile utile pentru rutina ta zilnică de îngrijire, atât de la cei care folosesc activ produsele, dar și de la specialiști din domeniu.

 “Pasiunea naște visul, iar domeniul de beauty a fost întotdeauna un subiect care mi-a stârnit interesul. În toți acești ani în care am muncit să îmi îndeplinesc visul am realizat că naturalețea este cea mai mare putere a femeii. Noi, femeile, reușim să o scoatem la iveala doar atunci când suntem in echilibru. Meliora este un proiect în care am investit timp, cunoștințe și pasiune. Am îmbinat ceea ce am învațat de-a lungul timpului despre frumusețe, îngrijire și machiaj. Toate, împreună cu multă încredere de sine, construiesc o femeie de succes. Asta ne dorim și de la femeile care aleg produsele noastre, sa se iubească, să aibă încredere în ele și să se aprecieze la adevarata valoare”, spune Lavinia Floroiu, una dintre fondatoarele magazinului online.

Așa cum o spune și termenul Meliora, lucrurile trebuie să fie mai bune, mai frumoase, cu ajutorul micilor trucuri, nicidecum perfecte, iar acesta este unul dintre mesajele pe care compania vrea să-l transmită tuturor oamenilor.

“Cred în puterea unei femei și întotdeauna am susținut că o femeie puternică are nevoie de un moment pentru ea, cel puțin o data pe zi. Astăzi am reușit să am o afacere împreună cu prietena mea, prin care îmi pot duce gândul mai departe. Am încercat multe produse cosmetice de când sunt in domeniul influencing-ului, pentru că întotdeauna recomand  ceva comunității mele doar dacă sunt 100% sigură că acel produs se ridică la așteptarile mele, iar acum, prin Meliora am reușit să aduc cele bune produse, care sunt cruelty free și fac minuni“, a transmis Cristina Floroiu, una dintre co-fondatoare. 

Până la finalul anului 2021, brandul are în plan să mai aducă și alte produse pentru îngrijirea tenului, iar în 2022 se vor extinde și spre domeniile haircare, make-up și bodycare. Cele două fondatoare au planuri ambițioase și vor să investească pe toate planurile pentru a-și împlini visurile.

Gășiți toate produsele disponibile pe www.meliora.ro.