Dior a lansat colecția de bijuterii Rose High Jewelry

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-11-2021

în: Jewels

ROSE HIGH JEWELRY

Dior lansează cea mai mare colecție de bijuterii, Rose High Jewelry. Noua colecție celebrează renovarea completă a Hotelului Particulier de pe Avenue Montaigne nr. 30 din Paris – casa istorică a brandului.  

Rose High Jewelry

Aranjamentele complicate de pietre prețioase și bijuterii descriu floarea preferată a fondatorului Dior, trandafirul. Colecția Rose High Jewelry cuprinde 116 bijuterii și este cea mai mare colecție de până acum pentru Dior. Întreaga linie este  împărțită în patru capitole: ​​trandafirul romantic, trandafirul cu vitraliu, trandafirul futurist și trandafirul abstract couture. Modelele provin de la Planet Dior și spun povestea originii casei Dior. Victoire de Castellane, directorul artistic Dior Joallerie, a fost inspirată să extindă galaxia de bijuterii după finalizarea renovărilor la Hotelul Particulier.

Pentru această colecție, savoir-faire de bijuterii tradiționale răspunde dorințelor contemporane cu stiluri asimetrice, volume neregulate și geometrii abstracte cu smaralde, rubine, safire roz, diamante și multe altele.

 

Galerie Foto