Le Grand infinit experience

„Succesul se vede în oglindă și se simte în inimă”

Scris de Luxury
Publicat la data de: 17-05-2024

în: Cover

„Pune-ți o dorință, dar așteaptă-te la mai mult” – așa suntem întâmpinați în LE GRAND ART, un art hub cu atmosferă pariziană din centrul Bucureștiului. Inovativ, boem, original, atipic, memorabil, o oază fermecată… sunt doar câteva atribute pe care spațiul și atmosfera de poveste a celui mai spectaculos art hub ni le inspiră. El poartă semnătura unui profesionist desăvârșit – Livia Berceanu, un magician care, zi de zi, face „vrăji” ce-i susțin misiunea de opt ani încoace, aceea de a servi frumosului din fiecare persoană care-și oferă șansa de a accesa tărâmul Le Grand. Aici, în calitate de client, te simţi înconjurat cu blândeţe şi profesionalism de o echipă de artişti ale căror performanțe au deja ecou în rândul celor ce au beneficiat de serviciile lor excepţionale. Despre nenumăratele transformări miraculoase care se petrec în acest spaţiu al măiestriei artistice, la aniversarea a opt ani, ne vorbeşte superba Livia Berceanu…

Ce înseamnă mai exact un art hub și de ce ai simțit nevoia de a implementa acest concept unic – Le Grand Art?
Voi porni de la definiția clasică a unui art hub, și anume, o comunitate de profesioniști independenți care au ales să își desfășoare activitatea artistică profesională sub un brand comun, Le Grand Art Hub. Pot spune că nu a existat în mod specific o strategie de a crea un art hub, ci acest concept Le Grand s-a construit în mod organic, de la sine, prin munca și dedicarea comunității care s-a cristalizat în jurul conceptului de îmbinare a creativității artistice cu experiența profesională de înaltă calitate. Cu alte cuvinte, a fost un moment foarte special de sincronicitate, în care omul potrivit a ajuns la locul potrivit și rezultatul a fost ceea ce din exterior este perceput ca magie. Această magie are în spate un efort constant și susținut, dublat de un înalt talent artistic și de o preocupare autentică pentru frumos.

Le Grand Art este astăzi, fără a folosi cuvinte prea mari, un loc de poveste. Care este însă povestea Le Grand, cum era în urmă cu opt ani și cum este astăzi?|
Debutul acestei povești de succes a început cu un spațiu gol ce avea să prindă culoare și viață, sub o viziune autentică, odată cu trecerea timpului. Ulterior, Le Grand urma să devină ceva spectaculos. Ca în orice poveste, drumul a fost presărat cu situații de incertitudine, sacrificii, investiții și efort susținut, însă valoros este că am reușit să depășesc cu succes orice provocare, având la bază încrederea și susținerea celor care și astăzi îmi sunt alături, superba echipă Le Grand.

Ce oferă astăzi acest spațiu spectaculos? Care sunt serviciile de care orice iubitor de artă și frumos poate beneficia?
În acest moment sărbătorim infinitul. Oricine trece pragul Le Grand se va bucura de experiența de a fi aici și de a avea oportunitatea de a beneficia de serviciile unor adevărați profesioniști în beauty, al căror spirit creativ colaborează în a face ARTĂ. Dincolo de oferirea unor servicii de calitate, considerăm că adevărata noastră contribuţie constă în a scoate la lumină frumosul din oameni. Este despre starea de bine pe care o generăm prin pasiunea noastră. Departamentele noastre țin de domeniul de beauty, hair și make-up, la care s-au adăugat pe parcurs skincare, nails și body care, toate acestea vizând TRANSFORMAREA din interior spre exterior. Consider că acesta este nucleul Le Grand, care, la rândul lui, este susținut de o echipă întreagă de profesioniști. Urmărim să oferim clientului o imagine impecabilă a sa, fie că vorbim despre proiecte creative precum ședințele foto/video ori despre organizare de evenimente. Echipa noastră (extinsă) plină de talent, abilităţile desăvârșite și putința de a face ca toate dorințele clienților să fie realizabile oferă acelora care ne calcă pragul o experiență estetică de neuitat, ce se reflectă în interior printr-o creștere a încrederii și o acceptare a frumuseții întregului corp.

Conceptul de art hub pe care îl oferim le permite clientelor noastre să beneficieze nu doar de serviciile excepționale ale echipei, ci și de un cadru marcat de bucuria de a fi împreună și de a putea beneficia de sfaturile întregii echipe într-o atmosferă boemă, cu o cafea aromată și muzică plăcută.

Înainte de a vorbi despre cele mai populare servicii în parte, ce ne poți spune despre echipa de profesioniști – fiecare un artist în sine, cu propria-i viziune – pe care o gestionezi?
În acest moment, NOI, ca echipă, creăm o poveste zi de zi, ca o familie, în care aportul fiecăruia a construit cărămidă cu cărămidă fundația Le Grand. Simt că Le Grand i-a atras cu energia sa, fiecare apărând „întâmplător” fix la momentul potrivit. Sunt recunoscătoare că am alături niște oameni minunați, cum rar întâlnești, artiști desăvârșiți, pasionați, implicați și, înainte de toate, oameni. Vă las să faceți cunoștință cu ei…

Hairstyle

Silviu Iuga, hairstilist cu peste 20 de ani de experiență: „Dincolo de orele petrecute în salon, aceste aproape două decenii au însemnat hairstyle pentru: pictoriale de modă în revistele din România, campanii comerciale, reclame, videoclipuri muzicale. Privesc un hairstyle așa cum pictorii își privesc pânza. Diferența e că eu nu sunt mereu în căutarea unei muze, pentru că ea se așază pe scaunul din fața mea. Fiecare clientă e o sursă de inspirație și, din momentul în care îi ascult așteptările despre coafura pe care o visează, creionez în minte posibile versiuni și aleg cea mai potrivită formă care să-i transforme trăsăturile în cea mai bună versiune.”

Tanea Raru, hairstilist: „Sunt hairstilist de peste 16 ani, originară din Republica Moldova, stabilită în România. Iubesc tot ceea ce înseamnă culoare, cât mai multă culoare! De câțiva ani încoace am descoperit o nouă pasiune în domeniul fashion design și, dintr-o simplă joacă de-a coase ceva pentru mine, am ajuns să fac modele din ce în ce mai complicate. Așa am creat și un brand, @raru_store, pe care îl găsiţi pe Instagram. Sunt foarte încântată că o parte dintre ținutele mele vor fi expuse pe această copertă. Echipa din care fac parte acum este exact ceea ce mă face să mă dezvolt și mai mult! Mereu vreau să fac lucruri noi, astfel încât să-mi surprind și să-mi păstrez clienții fără de care nu aș fi ajuns aici. Ador să călătoresc și să descopăr oameni și culturi noi, care, ulterior, mă inspiră în a crea lucruri noi.”

Adelina Wagenpfiel, hairstilist: „Părul este stil, atitudine, transformare și reinventare. Iar pasiunea mea pentru meseria pe care o practic din 2005 crește cu fiecare clientă care pleacă din salon nu doar cu o schimbare de look, ci și cu un boost de încredere în forțele proprii. Pentru că părul e mai mult decât tunsoare și culoare. E zâmbetul cu care se întâlnește în oglindă și pe care îl folosește drept armură în fiecare zi. Sau eleganța cu care cucerește ședința pentru care s-a pregătit săptămâni bune. Aceasta este filozofia mea despre ce înseamnă să fii hairstilist.”

Ada Marin, hairstilist: „Autenticitate. Creativitate. Unitate. Sunt trei cuvinte simple care descriu echipa Le Grand Art. Un concept complex care a intrat în viața mea după 12 ani de activitate, la momentul cel mai potrivit. Mi-a completat cariera, viziunea, mi-a deschis noi orizonturi și mi-a oferit oportunitatea de a-mi depăși condiția. Întotdeauna am știut că am nevoie de un astfel de loc. Unde munca nu mai sună ca o povară. Unde ești liber să fii cine ești tu. Iar eu sunt un om iubitor de frumos, care își pune amprenta cu delicatețe, discret, îmi place mie să spun, pe orice lucrare îi iese în cale. Am studiat în țară și peste hotare în cadrul marilor academii de formare, cu traineri cunoscuți în domeniul nostru de activitate. În prezent, pe lângă partea de coafor, tunsori și culori, sunt și specialist tricolog; astfel, am dus meseria mea la următorul nivel: tratarea afecțiunilor de la nivelul scalpului, cum ar fi dermatita, psoriazisul, excesul de sebum, alopecia, căderea părului, ș.a.m.d.

Echipa Le Grand Art este o bogăție. Suntem un tot perfect și fiecare om din acest loc este unic, special și îmbogățește spațiul cu ceea ce vine la pachet. Sunt mândră că fac parte din acest colectiv și îmi doresc să transmitem oamenilor potențialul nostru atât prin ceea ce facem, cât și prin ceea ce suntem!”

Cristina Gheară, hairstilist: „Lucrez în domeniu de 11 ani şi în Le Grand, de șapte ani. În acest timp am avut plăcerea să lucrez cu persoane publice atât din România, cât şi din afara ţării, cântăreţi, modele, şi am realizat campanii pentru anumite branduri. Sunt de părere că, atunci când pleci singur la drum, ajungi mai repede, dar atunci când pleci la drum împreună, ajungi mult mai departe.”

Carmen Buduru, hairstilist: „Sunt hairstilist şi de cinci ani fac parte din familia Le Grand. Iubirea pentru frumos, creație, inovație, autenticitate consider că sunt motivele pentru care ne-am unit toți sub același acoperiș, acoperișul Le Grand!

«We talk a lot about hope, helping, and teamwork. Our whole message is that we are more powerful together» – Victoria Osteen”

Make-up

Andreea Vasilache, make-up artist, @artinimakeup_: „Am intrat în domeniul machiajului profesional acum aproximativ nouă ani și în echipa Le Grand Art Hub, încă de la începuturi, acum opt ani. Portofoliul meu include lookuri de fashion, editorial, beauty, bridal, artistic, ședințe foto, dar și videoclipuri. Am absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Marketing, după care am activat aproximativ zece ani în corporații mari din domeniul retail și distribuție de medicamente; după o mică socoteală vă dați singuri seama că am schimbat prefixul de câteva ori.

Iubirea pentru frumos, atracția către produsele de beauty m-au urmărit mereu. Astfel mi-am îndreptat atenția către o carieră artistică, descoperind make-upul. Am participat la nenumărate masterclassuri cu artiști renumiți din domeniu, printre care Roshar, Felix Shtein, Denis Kartashev, Samer Khouzami etc. Filozofia mea de make-up este: «Machiajul trebuie să fie o extensie a personalității tale, motiv pentru care, prin comunicare și empatie, mă adaptez nevoilor fiecărui client/fizionomii».”

Iuliana Pardos a.k.a. Ylynna, make-up artist: „Îndeplinesc cu succes rolul de mămică, cât şi de make-up artist. Încă din copilărie am cochetat cu desenul, pictura și designul în general. Machiajul, din punctul meu de vedere, este un design al tenului, în care evidențiez cât mai frumos și armonios trăsăturile feței. De doi ani m-am regăsit în acest domeniu și îmi place mult ceea ce fac! Și tot de doi ani fac parte dintr-o echipă minunată, a doua mea familie – Le Grand Art. Unde, împreună, reușim să facem femeile fericite.”

Alexandra, make-up artist: „Pasiunea mea pentru machiaj a început încă din adolescență. Am urmat cu pasiune cursurile unei academii de machiaj din Bruxelles și am descoperit că machiajul nu este doar despre frumusețe, ci și despre transformare și exprimare artistică. Îmi place să merg dincolo de machiajul clasic și să explorez lumea fascinantă a machiajului artistic cu efecte speciale. Prin arta mea pot să fac magie și să transform pe oricine în orice personaj sau creatură își dorește să devină. Aștept cu nerăbdare să împărtășesc această pasiune și să aduc magie în viața fiecăruia prin arta mea!”

Dana Floreanu, make-up artist de 11 ani: „Pasiunea mea pentru make-up a început din copilărie, când nu ieșeam din casă nemachiată și nearanjată. Ulterior am început să mă iau în serios și să caut o școală bună în acest sens; așa am ajuns să fac Krüger Brent Academy și alte câteva perfecționări pe anumite module de make-up. Activez în zona cinematografică de zece ani, iar de doi ani fac parte din familia Le Grand Art, unde mă simt efectiv acasă! Este un loc cu inspirație, bucurie și multă creație!”

Cristina Florea, make-up artist: „Mă bucur că fac parte din această echipă de profesioniști! Sunt make-up artist din 2015, dedicată cu pasiune artelor machiajului. Pasionată de creație și inovație în machiaj, îmi place să-mi extind viziunea dincolo de machiaj pentru a include concepte complexe și costume. Îmi place să adaug dimensiune unică și captivantă în munca mea, având capacitatea de a integra machiajul într-un context mai larg al artei și designului. Punctele mele forte în domeniu includ un stil personal distinct, o creativitate neîngrădită în tehnici și tendințe, abilități tehnice remarcabile și o înțelegere profundă a produselor și a diferitelor tipuri de piele. Relațiile de încredere cu clienții sunt esențiale, iar capacitatea mea de a înțelege și satisface nevoile specifice ale acestora ne definesc colaborarea. Îmbunătățirea continuă a cunoștințelor mele este o prioritate, astfel încât să rămân la curent cu cele mai recente tehnici, produse și tendințe din domeniul machiajului. Portofoliul bogat și divers reflectă abilitățile mele variate și calitatea serviciilor oferite.”

Nicoleta Bârsan, make-up artist: „Pasiunea mea pentru machiaj a prins viaţă încă din adolescenţă. De peste 11 ani am ales să fac din asta o carieră, ultimii ani petrecându-i alături de echipa Le Grand Art Hub. Deși am plecat într-o nouă aventură în Suedia, păstrez legătura cu această familie și particip cu drag la proiectele lor speciale. De fiecare dată sunt o provocare!”

Skincare

Claudia Buta, Ramona Ciolacu
Claudia Buta,
Ramona Ciolacu

Claudia Buta, Ramona Ciolacu: „Considerăm că există timpul și există vârsta. Vârsta nu este un tip de ten. Orice tip de ten va înfrunta timpul și încercările vieții. Dar un ten sănătos va rezista timpului și se va prezenta mai bine decât un ten mai tânăr, dar mai ignorat.

Vie, mereu solicitată, pielea poartă semnele curelor intensive de slăbire, ale trecerii timpului și ale tipului de activitate. E atacată de boli. E într-o luptă constantă. Pielea este pentru corpul nostru ceea ce este atmosfera pentru planetă. Îndură agresiuni și radiații de nebănuit. Pe ea vedem semnele acestei lupte. Tocmai de aceea, un ten sănătos, o mână fină ori un picior impecabil sunt expresia unui triumf, a unei victorii Le Grand pentru o atingere desăvârşită şi pentru o frumuseţe de neatins.”

Nail art

Alexandra Radu
Alexandra Radu

Alexandra Radu, nails trainer: „Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul artei unghiilor, mă dedic transformării unghiilor în adevărate capodopere. Iubesc tehnica Slim și designul minimalist pentru că acestea redau cel mai bine feminitatea, eleganța și naturalul. Ca artist și trainer, încerc mereu să aduc o abordare profesională și creativă în fiecare proiect pe care îl abordez. Cu pasiunea mea pentru frumusețe și perfecționare, încerc să îndrum cursanții către excelență, împărtășindu-le cunoștințele și tehnicile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului în acest domeniu.”

Body care

Ana Guther
Ana Guther

AnaMorphosis by Ana Guther: „Pentru că Le Grand Art Hub are grijă de un look perfect care face orice femeie să se iubească, AnaMorphosis ne învață să ne conectăm cu interiorul și corpul nostru. Cele două locuri de poveste împărtășesc aceeași viziune, creând contextul perfect de a-ți acorda timp pentru sine. Fiind un termen preluat din artă, anamorfoza înseamnă, pentru noi, modelarea corpului prin mișcare. Când vine vorba de cel mai renumit art hub din București, eleganța și frumusețea sunt ceea ce îl definește. Totuși, strălucirea temporară dintr-o seară de petrecere are nevoie de o completare de lungă durată, astfel că AnaMorphosis s-a alăturat procesului de transformare, reușind să contribuie armonios. Aici ai ocazia să te regăsești pe tine și să iei o pauză de la stresul cotidian, descoperindu-ți ritmul interior prin antrenamente precum balet, antrenament funcțional, pilates și aerial yoga.”

Există un tipar al clientului Le Grand Art? Cum descrii clientul fidel al acestui hub?
Așa cum nu am avut un criteriu specific în realizarea conceptului Le Grand, suntem deschiși tuturor clienților care rezonează cu acest concept și își doresc să-și formeze o opinie pe baza unei experiențe personale. Pot spune că lucrăm zilnic cu unii dintre cei mai mari artiști ai țării și nu numai, cântăreți și persoane publice, însă nu considerăm acest aspect ca pe un criteriu de a ne selecta clientela. Noi credem că oricine își dorește cu adevărat să-și descopere cea mai bună variantă a sa poate deveni clientul Le Grand.

În deciziile pe care le iei, la ce anume te raportezi când vine vorba despre calitatea serviciilor marca Le Grand Art?
La TOT. Consider că fiecare detaliu contează și în același timp face diferența. De la produse de top, pe care le folosim, la cele mai noi tehnici, modalitatea de abordare a clientului, până la aroma cafelei. Este dificil să pun în cuvinte modul meu de funcționare sau de a lua decizii. E o combinație între rațiune și simţire, aceasta din urmă fiind esenţială. Uneori, totul este foarte clar pentru mine, fără să aibă o logică pentru ceilalți. Important este ca, în cele din urmă, totul să fie PERFECT.

Mărturisesc că-mi place mult abordarea voastră, fiindu-vă client fidel o bună bucată de timp, în încercarea mea de a atinge blondul absolut. Nu știu prea multe locuri unde să cer ceva anume pentru părul meu și să mi se spună NU. Nu, pentru că nu mă avantajează mai mult decât o altă variantă care mă reprezintă și îmi pune în valoare trăsăturile. De unde acest curaj de a risca și câți clienți ați pierdut din cauza cutezanței de a-i contrazice și de a le propune abordări diferite?
Abordarea noastră, atât a mea, cât și a colegilor mei, este una sinceră și realistă înainte de toate. Consider că nu întotdeauna clientul știe ce i se potrivește sau este indicat/posibil de realizat, raportat atât dorințelor sale, cât și trăsăturilor/fizionomiei sau tipului de păr. Scopul nostru, înainte de toate, este de a clarifica ce dorește clientul și de a-l face să fie conștient de întregul proces ce urmează a fi realizat. Cred cu tărie că acest aspect susține abordarea unui adevărat profesionist, asigurându-ne că rezultatul va fi impresionant. Întotdeauna am considerat că sinceritatea și transparența reprezintă cea mai bună abordare. Deci da, clienții Le Grand sunt cei care pun preț pe aceste valori, iar pentru cei care au nevoie doar de executanți ai indicaţiilor lor, sunt convinsă că vor găsi persoanele şi locaţiile potrivite dorinţelor lor.

Ce reprezintă părul pentru tine, tu fiind indubitabil unul dintre cei mai curtați hairstiliști din țara noastră? Știu că foarte multe vedete de la noi (Andra, Delia, Alina Eremia, Jo, Anna Lesko, Lidia Buble, Olivia Addams, Iuliana Beregoi sunt doar câteva dintre ele) apelează constant la serviciile tale și ale colegilor tăi pentru evenimentele speciale din viețile lor – de la nunți și aniversări, până la videoclipuri, shooting-uri și prezentări de modă…
TOT. Pasiune, împlinire, meserie, formă de relaxare, satisfacție, oportunitate. O modalitate de a îmbina preocupările artistice cu pasiunea de a-ți face meseria cu profesionalism. După cum spunea Coco Chanel, „o femeie care își aranjează părul este pe cale să își schimbe viața”.

Mă onorează recunoașterea care mi se acordă în domeniul acesta, însă pentru mine, personal, a mă ocupa de părul femeilor reprezintă forma mea perfectă de a exista. Cu alte cuvinte, pot spune că sunt într-o stare de flow.

Pentru ca experiența să fie totală, serviciile oferite de voi nu țin doar de hair, ci și de make-up și skincare. Cu ce ne surprindeți la aceste categorii și care sunt punctele voastre forte?
Indiferent de domeniul în care activăm, întotdeauna am fost interesați de cele mai noi tendințe, tehnologie de ultimă generație în materie de aparatură, dar și abordări extrem de creative ale acestora. Fiecare dintre noi are un stil personal distinct, ceea ce ne diferențiază ca viziune, creând relații puternice și de încredere cu clientele. Capacitatea de a satisface nevoile clientelor este susținută de educația și evoluția continuă, dar și capacitatea de a adapta noile tendințe la stilul personal de lucru, aducând astfel un plus de valoare viziunii fiecăruia dintre noi. În direcția aceasta ne place să experimentăm constant și continuu, având un portofoliu bogat și variat, care reflectă atât diversitatea, cât și calitatea lucrărilor.

Activitatea voastră se reflectă şi în formarea specialiștilor în hairstyling. Academia și workshopurile voastre au devenit rapid un punct de referință atât pe piața formatorilor, cât și în rândul clientelor. Cu ce vă diferenţiaţi față de alte academii?
Grație celor 20 de ani de experiență pe care aproape fiecare membru al echipei noastre îi are în domeniul de hairstyle, am considerat că este momentul potrivit pentru o contribuţie educațională. De aceea am înființat ACADEMIA LE GRAND, unde suntem traineri. Abordarea noastră este una autentică întrucât avem stiluri personale distincte și chiar considerăm că acesta este punctul nostru forte. Pe de altă parte, gândirea noastră este una foarte eficientă; credem cu tărie că fiecare femeie ar fi necesar să cunoască din secretele hairstiliștilor, devenind ele însele propriile lor muze și personalizându-și coafurile în funcție de stilul fiecăreia. Astfel au apărut workshopul „Self hairstyle”, organizat de mine și Cristina Gheară, și „Like a pro”, susținut de Silviu Iuga. Suntem încântați că există foarte multe solicitări de participare din partea clientelor și ne organizăm în vederea includerii lor în programul nostru ocazional. Este de precizat că departamentul de hair este foarte bine organizat pentru a putea aloca timp tuturor direcțiilor ce derivă din acesta. Clienții cut/color, coafura bridal, workshopurile, shooting-urile, filmările sunt doar o parte dintre activitățile noastre din cadrul Le Grand.

Nunta este un eveniment special pentru orice femeie. Unele se visează mirese de copile, deci momentul are, clar, o însemnătate aparte. O responsabilitate uriașă pentru orice profesionist. Ce „magie” folosiți la Le Grand pentru acest gen de evenimente?
Praf de stele! Ha-ha, glumesc… Noi suntem magia, cu răbdare, empatie și emoție, cu pasiune în tot ceea ce facem și dorința de a ne ridica la cele mai înalte standarde. Domeniul de beauty în ziua cea mare, nunta, este un subiect amplu și delicat, posibil unul dintre cele mai importante aspecte pentru viitoarea mireasă. Vorbim despre cea mai importantă zi din viața unei femei, momentul în care toți ochii vor fi ațintiți asupra ei, iar ea va radia de frumusețe, fiind sigură că imaginea ei este impecabilă. Ne simțim onorați că suntem parte din povestea lor și că reușim, imediat ce pășesc în spațiul Le Grand, să le facem să se simtă speciale. Pentru ca totul să iasă perfect în această zi atât de importantă, noi avem o rețetă aparte. Creațiile noastre se mulează pe dorința clientei, adăugăm multă pasiune, emoție, atenție la detaliu și, cel mai important aspect, conexiunea. În acele momente se creează o legătură deosebită, reușind să citim printre cuvinte, să înțelegem dincolo de explicații, să ne pliem pe dorințele mireselor, să creăm frumusețe din interior spre exterior, atât prin coafură și make-up, cât și prin atmosfera călduroasă și primitoare, ceea ce noi numim „energia Le Grand”. Din momentul în care clientele ne calcă pragul, simt că sunt în locul potrivit și au încredere totală că experiența va fi una la superlativ.

Galerie Foto

Când vorbim despre bridal, îmi vin în minte shooting-urile voastre excepționale pe care le realizați în fiecare an, în care prezentați tendințele în această zonă. Practic, prin miresele pe care voi le propuneți, sunteți trendsetteri pe această nișă. Cum reușiți? Aveți specialiști „in house” sau apelați la anumiți colaboratori?
Pentru zona de bridal Le Grand, gândim anual un concept creativ, adaptat atât dorințelor mireselor, dar cu o direcție care se pliază pe noile tendințe în materie de coafură și make-up. Cu alte cuvinte, dorim o abordare inedită în acest shooting și pentru acest lucru apelăm la o echipă de profesioniști, cei care au mereu grijă ca ideile noastre și fiecare detaliu să fie puse în valoare. Ei sunt cei care reușesc să surprindă cea mai bună versiune a coafurii și make-upului din unghiul potrivit, în lumina potrivită. Aceste imagini/video de inspirație sunt rezultatul unei munci de echipă, multiple viziuni ale unor profesioniști. Doresc să vă prezint echipa cu care colaborăm pe proiecte bridal și nu numai:

Șerban Nițescu, fotograf: „Cu peste zece ani de experiență în lumea fotografiei, pasiunea mea pentru a surprinde frumusețea și momentele unice s-a materializat într-o carieră împlinitoare și diversificată. Specializat în fotografie de nuntă, fashion, editorial și street style, abordarea mea artistică combină tehnici inovatoare cu un ochi atent la detalii, pentru a crea imagini care spun o poveste și surprind esența emoțională a subiectului. Fie că este vorba despre un moment efemer capturat pe străzile vibrante ale orașului, eleganța unei ședințe foto de modă sau intimitatea și bucuria unei zile de nuntă, obiectivul meu este să aduc în prim-plan frumusețea autentică și neașteptată a fiecărui moment. Fiecare proiect pe care îl abordez este o nouă provocare și o ocazie de a explora limitele creativității.”

Antonio Catană, videograf: „Pasionat de arta videografiei, sunt unul dintre oamenii norocoși care fac în viață ceea ce le place. Cu muncă și pasiune m-am specializat în proiecte dedicate evenimentelor corporate, în clipuri de promovare dinamice, dar și în evenimente private. Cel mai mult îmi place însă să surprind emoțiile momentelor într-un mod unic și memorabil. Astfel, datorită viziunii mele creative, reel-urile au devenit astăzi unul dintre punctele mele forte. Îmi place ceea ce fac, fac totul cu pasiune, încercând să transmit atât emoțiile celorlalți, cât și pe ale mele, și îmi doresc să continui pe același drum frumos pe care am pornit.”

Eva Creative, videograf: „Eva Creative a însemnat începutul carierei mele ca videograf, nu doar de evenimente. Videografia este o artă extrem de complexă și permisivă! De ce industria de nunţi? Pentru că eu mă hrănesc cu bucuria oamenilor, cu trăirile lor din acea zi. Îmi doresc să le ofer amintiri unice, la care să privească cu drag toată viaţa lor!”

Cătălin Muntean
Cătălin Muntean

Cătălin Muntean, foto beauty: Cătălin Muntean este un nume bine-cunoscut în domeniul fotografiei de beauty, fashion și glamour, cu o experiență remarcabilă de 17 ani. Cătălin este definiția fotografiei-spectacol, care transmite un stil rafinat, emoție, frumusețe și poveste. Concentrându-se pe fotografierea frumuseții individuale, acesta a creat un trend în România cu fotografia BUSINESS GLAMOUR, dedicată în special femeii antreprenor, artiștilor sau tehnicienilor din industria beauty.

Cătălin Muntean și echipa sa sunt un etalon în fotografia de beauty, căci ei nu doar surprind estetica, ci și exprimă personalitatea și caracterul fiecărui subiect într-un mod subtil și captivant. Fiecare ședință foto este o oportunitate de a crea opere de artă care transcend granițele estetice și transmit mesaje puternice și emoționante.

Styling-ul joacă un rol important când vorbim de o şedinţă foto. În această direcţie avem parte de suportul lui Andrei Mocanu, cu o experienţă de peste şapte ani în domeniu. De-a lungul timpului a colaborat cu o mulţime de artişti, dar şi cu reviste de fashion, atât naţionale, cât şi internaţionale.

Andrei Mocanu, stilist vestimentar: „Sunt o fire creativă şi încerc să surprind de fiecare dată când compun un outfit. Acelaşi lucru mi-am propus să fac şi cu acest proiect, şi anume, coperta revistei LUXURY! În momentul în care am primit această propunere, am spus DA fără să stau pe gânduri. Eu sunt de părere că lucrurile bune se fac în echipă; tocmai de aceea, alături de Le Grand, am făcut unele dintre cele mai frumoase proiecte.”

Ipotetic vorbind, anul acesta vei fi mireasă. La cine apelezi, în ce specialiști ai încredere absolută pentru cel mai important eveniment din viața ta?
Pentru a putea înțelege un anumit context, este foarte important să te poți pune în locul celuilalt, în cazul acesta, al miresei, și vei afla ce își dorește cu adevărat. Fiind o zi specială şi unică, cel mai important lucru, din punctul meu de vedere, este să poți fi prezentă și să te bucuri de experiența în sine. Pentru ca acest lucru să fie posibil, ai nevoie de o echipă care să preia absolut toată organizarea, în acest fel să te poți bucura de emoția frumoasă pe care evenimentul o oferă, mai puțin de stresul și presiunea pe care acesta le implică. Personal, aș alege să lucrez cu oameni profesioniști, serioși, punctând foarte clar care îmi sunt așteptările și având încredere în propunerile lor. În ceea ce privește organizarea unui eveniment „ca la carte”, recomand cu căldură echipa de la WOW Events. E important să te poți baza pe o echipă de oameni talentați, iar Carmen Ioniță, CEO & founder al brandului și agenției We Do WOW Events, este cea care a crescut o echipă de profesioniști, care a educat și ales organizatori și designeri florali pentru clienții care doresc evenimente unice, cu un proces de organizare fără stres, servicii de cea mai înaltă calitate și atenție la nevoi. Vă invit acum și pe voi să o cunoașteți!

Carmen Ioniță, wedding planner & event planner: „În cei 15 ani de activitate am organizat sute de evenimente de la A la Z și am pus bazele unei echipe foarte bine pregătite – We Do WOW Events, care vine în întâmpinarea voastră cu servicii premium și mare atenție la detalii. Numele îl datorăm clienților noștri și invitaților acestora, fapt pentru care le mulțumim! Pe măsură ce numărul și complexitatea evenimentelor noastre au crescut, „WOW!” a fost exclamația pe care am început să o auzim din ce în ce mai des.  Așadar, pornind de la istoricul evenimentelor de succes organizate de Events by Carmen Ioniță, ne-am lansat ca brand sub un nou nume: We Do WOW Events.

Astăzi clienții ne aleg pentru experiența noastră în organizarea și coordonarea, fără stres, a oricărui tip de eveniment, pentru capacitatea de a anticipa apariția oricăror situații neplăcute și de a rezolva orice problemă din timpul evenimentelor, dacă acestea apar. Atelierul floral propriu ne permite să transformăm în realitate orice vis și dorință a clienților, începând de la buchete și până la cele mai complexe aranjamente florale.

De asemenea, avem în gestiune și două locații – Roua Garden și WOW Hambar, misiunea cărora este să ofere evenimente la cheie de care clienții și invitații lor se pot bucura din plin.

Am devenit organizatori de evenimente  din pasiune pentru frumos, fără să facem rabat de la calitate și fără economie de timp sau de eforturi, iar prin We Do WOW Events vă putem oferi evenimente grandioase, bazate pe servicii de top și concepte unice, generatoare de emoții intense!”

Evenimentele voastre aniversare sunt inedite, nu se uită niciodată. Pentru cei care nu au participat niciodată la un eveniment marca Le Grand, ce au ele diferit față de ceea ce găsim în altă parte? Poate ne dai și un exemplu, un eveniment care ți-a rămas aproape de suflet.
Fiecare aniversare îmi trezește amintiri frumoase și subliniază încă un an de evoluție în această oază de frumos. Povestea aniversării de șapte ani este însă una cu totul aparte. Cifra 7 este una dintre cele mai înțelepte și spirituale cifre, ea înseamnă creație și este asociată cu căutarea adevărului. Semnificațiile acesteia sunt numeroase, de la începutul întocmirii acestei lumi, din întuneric în lumină, aceasta fiind tematica în care am ales să sărbătorim încheierea acestui ciclu de 7. Evenimentul a fost foarte emoționant, nu pot descrie în cuvinte emoțiile; noi ne-am simțit extraordinar și, da, mi-a rămas adânc în suflet. Doresc să îi mulţumesc pe această cale celui care a conectat conceptul Le Grand cu implementarea experienţei în sine:

Robert Diaconescu a.k.a. Daddy Cool: „Sunt cel care prezintă evenimentele Le Grand Art, care contribuie la ideile și implementările de concept și care umanizează lucruri pe care oamenii nu reușesc să le vadă, poate, dincolo de suprafață. Reprezint, pe lângă partea de imagine a conceptului Le Grand Art, și partea caritabilă a acestui proiect, fiindcă dincolo de acesta, lucrez cu foarte mulți copii din medii defavorizate, pentru care facilitez accesul la tabere educaționale care să le ofere șanse și perspective la un viitor mai bun.

Recent, am cumpărat o casă bătrânească, undeva la marginea unei păduri din județul Vâlcea, care va deservi ca hub educațional pentru sute de copii, anual. Vom reconsolida, extinde și construi anexe care să dea viață proiectului tRAI – Raiul din pădure, unde copiii defavorizați din toată țara vor veni ca să învețe, preț de câteva zile, lucruri incredibil de frumoase de la traineri de top, în timp ce se vor plimba prin natură, vor face drumeții prin pădure sau se vor conecta la resursele pe care nici nu știau că le au. Urmează aventura șantierului, dar visul final merită toate eforturile.

De asemenea, urmează să lansez proiectul #MENtalks, singurul podcast cu, despre și dedicat bărbaților. Vom dezbate psihologia bărbatului modern și vom descoperi povești de viață extraordinare ale unor bărbați care vor demonstra că, dincolo de sex tare, suntem și ființe umane, cu o mulțime de provocări intense, cărora trebuie și putem să le facem față. Când suntem susținuți și înțeleși, rezultatele pot fi infinit mai mari și mai rapide. Abecedarul bărbatului modern urmează să fie descoperit, în curând, și pe www.mentalks.ro.

Așadar, Le Grand Art are de toate și cred că era nevoie de un astfel de concept în România, care să celebreze arta, frumosul și umanitatea, sub toate formele ei.”

Tot în cadrul evenimentelor de succes pe care le organizați intră și teambuildingurile. Există o rețetă magică pentru toate teambuildingurile sau structura acestora se schimbă în funcție de particularitățile businessului fiecărui client care vă solicită ajutorul?
După împlinirea celor șapte ani de Le Grand, cei șapte ani de-acasă, am simțit că este momentul să ne depășim limitele și să organizăm proiecte creative inclusiv la nivel internațional. Ne-am organizat destul de rapid. Mulțumesc pe această cale consultantului nostru în turism, Raluca Zaha. Fiind prima escapadă, am ales o destinație cunoscută, Cappadocia, Turcia – de altfel, o destinație ofertantă din punct de vedere al proiectelor foto/video. Atât experiența, cât și materialele au avut un real succes, astfel încât au apărut solicitări către o nouă destinație-surpriză.

Galerie Foto

Raluca Zaha este responsabilă de planificarea serviciilor turistice, oferindu-ne suportul de specialitate necesar proiectelor noastre de travel. Cu o experiență de 18 ani în industria turismului, ea ocupă în prezent funcția de director corporate travel în una dintre cele mai mari agenții touroperatoare din România. De-a lungul carierei sale a obținut multiple certificări în domeniul turismului de afaceri, leadership-ului și comunicării, construind astfel un fundament solid pentru a oferi servicii de calitate atât companiilor cu care colaborează, cât şi nouă. Ca urmare a unei abordări personalizate, cu o atenţie meticuloasă la cele mai mici detalii şi nevoi individuale ale clienților, relația profesională cu Le Grand Art Hub a evoluat, pe fondul unei conexiuni autentice, într-o relație de prietenie, caracterizată de încredere și deschidere reciprocă. Pe lângă gestionarea proiectelor de business travel, pentru corporații, Raluca, ea însăşi o călătoare pasionată, se implică personal în organizarea proiectelor tematice, transformând vacanțele obișnuite în experiențe captivante și autentice.

Cât de importantă este pentru voi promovarea în mediul online? Te ocupi şi de această direcţie sau ai ales să apelezi la specialişti?
Aleg să am lângă mine specialiști în domeniu: Predoiu HUB este partenerul nostru pentru promovarea în mediul online. Îmi place de ei pentru că sunt tot o familie și lucrează cu branduri boutique prin construirea de comunități. Ioana și Bogdan Predoiu înfrumusețează branduri și construiesc povești, încă din 2008. Deși sunt dedicați zonei de beauty profesional, Ioana fiind sprijin prin consiliere pentru sute de tehnicieni și branduri de beauty, mai ales prin webinariile pe care le susține, ei realizează strategii de digital marketing și pentru alte industrii. Toate ideile și proiectele lor sunt esențiale pentru a captiva audiența și a defini povestea unui brand într-un mod memorabil, impactant. Printre proiectele care au schimbat industria beauty se numără programele Transform The Trainer, Transform Challenge și agenda 3 în 1, organizator și ghid de promovare: Transform The Day.

Pentru că Le Grand Art împlinește opt ani luna aceasta, chiar pe 8 martie, de Ziua Femeii, ce pregătiți pentru acest eveniment special?
Anul acesta este despre infinit. Vă vom surprinde infinit!

Predoiu HUB
Predoiu HUB

Ce reprezintă succesul pentru tine și care este prețul succesului în cazul tău?
Succesul se vede în oglindă și se simte în inimă! Pentru mine, succesul este mult mai mult decât recunoașterea sau câștigurile materiale. Este despre impactul pe care îl am asupra fiecărui client atunci când se privește în oglindă și simte că este cea mai bună versiune a sa. Aceasta este adevărata măsură a succesului meu. Este despre acele momente când reușesc să transform nu doar aspectul unei persoane, dar și să-i îmbunătățesc stima de sine și să îi luminez ziua. Succesul vine cu un preț, desigur. Este rezultatul multor ore de muncă, dedicare neclintită și dorință constantă de perfecționare. Eu trăiesc prin creațiile mele.

Dar luxul?
Când vine vorba despre lux, percepția mea este poate diferită de cea convențională. Pentru mine, luxul este libertatea de a-mi urma pasiunea, de a fi înconjurată zilnic de frumusețe și creativitate. Luxul ține de privilegiul de a împlini viețile oamenilor prin ARTĂ! Găsesc luxul în liniștea care vine după o zi de provocări rezolvate și în bucuria de a simți că te-ai depășit pe tine însuți. Pentru mine, cea mai importantă resursă este timpul, momentul prezent și felul în care alegem să îl trăim. Luxul înseamnă viață, moment, timp.

La câte responsabilități ai, mi-e aproape imposibil să-mi imaginez timp liber pentru tine, pentru sufletul tău. Cum decurge o zi obișnuită în cazul tău?
O zi obișnuită, în cazul meu, nu e tocmai o zi obișnuită. Obișnuiesc să am foarte multe task-uri, însă chiar dacă activitățile diferă, sunt foarte organizată și consider că acesta e singurul mod prin care pot reuși să fiu și prezentă în ceea ce fac, dar și să duc activitățile la bun sfârșit.

Dar o zi liberă? Ce-ți place cel mai mult să faci când ai timp liber, ce hobby-uri ai, cum te încarci?
În timpul meu liber îmi place să fac sport, să petrec timp în natură. În acest fel mă pot detașa de presiunea de zi cu zi, găsind resurse pentru inspirație și creație.

Care ar fi cel mai prețios/special cadou pe care ți-l dorești ca femeie, în luna dedicată femeii, în ziua în care „copilul” tău împlinește opt ani?
În această zi cu atâta semnificaţie, îmi doresc, la fel ca orice femeie, să fiu surprinsă!

Concept: Livia Berceanu
Hair & make-up: Le Grand Art Hub Team
Foto: Cătălin Muntean & Șerban Nițescu
Styling: Andrei Mocanu
Ținute: R.A.R.U Store
Accesorii: Katerinimou
Corsete: Cristina Florea