Chopard LUC 8HF Power Control

Scris de Luxury
Publicat la data de: 21-11-2014

în: Jewels & Watches

Ceasornicarul elveţian de lux Chopard prezintă rafinatul ceas LUC 8HF Power Control.

Chopard_L.U.C-8HF-Power-Control-front

Acesta este dotat cu o remarcabilă înaltă frecvenţă certificată cronometric – LUC Caliber 01.09-L – care bate mai sus de frecvenţa medie de 57600 VPH (sau 8 Hz), evidenţiind astfel proprietăţi de cronometraj îmbunătăţite semnificativ, cum ar fi precizie, rată de reluare şi stabilitate. Ceasul este prezentat cu o carcasă de 42 mm din ceramică neagră de înaltă calitate, atent prelucrată, cu elemente roşii.

Fiind rezistent la apă la o adâncime de 100m, ceasul este dotat cu o carcasă din titaniu DLC, care permite un diametru mai amplu al ecranului, având în plus şi o coroană ceramică, care în dreptul orei 4 afişează logo-ul LUC. Piesa cu aspect contemporan are, de asemenea, părţile laterale şi spatele din material ceramic de culoare neagră mată. Un cristal safir stabilit în carcasa spatelui pe jumătate închisă, se află puţin deasupra mecanismului de înaltă frecvenţă, care permite o bună vedere asupra modului interior de funcţionare al acestuia.

Data se află într-un ecran de tip pointer situat între ora 5 şi ora 6 pe elegantul cadran negru din satin-mat, în timp ce indicatorul rezervei de 60 de ore al ceasului apare situat între ora 9 şi ora 11.

Chopard lansează ceasul LUC 8HF Power Control într-o ediţie limitată care cuprinde doar 250 de bucăţi.

The L.U.C 8HF Power Control in ceramic and titanium

OLYMPUS DIGITAL CAMERA The L.U.C 8HF Power Control in ceramic and titanium chopard-luc-8hf-power-control