Cele mai opulente bijuterii pentru un Crăciun de vis

Scris de Luxury
Publicat la data de: 29-11-2016

în: Jewels

Atunci când cea mai magică sărbătoare a anului se apropie, nu doar cadourile reprezintă o preocupare pentru majoritatea dintre noi, ci și alegerea unei ținute perfecte, în ton cu strălucirea Crăciunului, iar alegerea bijuteriilor este crucială.

Prețiozitatea și rafinamentul oferite de bijuteriile Borealy vor învălui cu aura lor de sclipiri feerice atât o rochie clasică, precum the little black dress, cât și un outfit excentric, îndrăzneț, cu un aer modern sau futurist. Stilul personal va fi complimentat de alegerea unei bijuterii perfecte.

img_6136_set    

Bijuteriile din aur, decorate cu pietre prețioase statement, în culori tari, precum roșu, mov sau verde, vor fi acel plus de care are nevoie o apariție pentru a atrage toate privirile ca un magnet. Sunt recomandate inelele opulente, ca unic detaliu în zona mâinilor, însoțite de o manichiură perfectă într-o culoare complementară.

img_6421

Decolteurile adânci vor fi măgulite de alegerea unui colier somptuos, cu un design stilizat, îmbinând complexitatea și grația feminină, transpuse în prețios. Cristalele masive, în culori calde vor atribui dulci note de rafinament, acel glamour mult dorit, un echilibru perfect dozat, fără a crea impresia de prea mult sau, dimpotrivă, de a banaliza o apariție ce putea fi spectaculoasă.

În ceea ce privește cerceii candelabru, senzualitatea pe care o vor transmite va fi greu de trecut cu vederea, conferind un aspect fastuos, regal, subliniind grația și delicatețea gâtului și a umerilor, zone încărcate de feminitate și erotism. Astfel de accesorii nu pot fi flatate decât de un coc lejer, cu un aer de o ușoară neglijență studiată, creând iluzia unui effortless look.

img_6577

Nicio femeie îndrăgostită de accesoriile prețioase nu va rezista unor bijuterii realizate cu multă măiestrie, ce evocă o distincție atemporală, o strălucire fermecătoare, îmbrățișate de scânteierile hipnotizante ale pietrelor prețioase și ale aurului sau argintului.

Alegerea unor bijuterii statement perfecte pentru o astfel de ocazie poate fi uneori dificilă, această activitate necesitând timp și răbdare, însă magazinul online Borealy aduce cadourile ideale de Crăciun la un click distanță. 

img_7017

img_6549