Dolce & Gabbana a dezvăluit o nouă colecție

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 31-08-2022

în: Fashion

Dolce & Gabbana

Când două branduri emblematice se unesc, rezultatul este cu siguranță unul uimitor! Dolce & Gabbana dovedește acest lucru prin noul său parteneriat cu Hotel Cala di Volpe, proprietatea emblematică din Sardinia. Împreună, cele două mărci au lansat o nouă colecție de articole de îmbrăcăminte sport și articole vestimentare care definesc luxul relaxat ca nimeni altul.

Colecția va fi disponibilă exclusiv în magazinul pop-up Dolce & Gabbana din Hotel Cala di Volpe și include o linie de caftane, tricouri, șepci și foulard pentru bărbați și femei. Fiecare articol este inspirat din natura și peisajul extraordinarei Costa Smeralda și vine cu imprimeuri exotice ale brandului și ale micilor orașe de coastă.

Dolce & Gabbana

Dezvăluită la timp pentru cea de-a 60-a aniversare a brandului, colecția exclusivă Capa di Volpe de la Dolce & Gabbana este doza ta de modă de lux pentru vacanță. Pentru a sărbători această ocazie, Costa Smeralda și cele patru hoteluri ale sale vor găzdui și o serie de evenimente locale, precum Maxi Yacht Rolex Cup organizată de Yacht Club Costa Smeralda, Costa Smeralda Classical Music Festival, dar și un eveniment de muzică live la Nikki Bar, pe lângă alte câteva evenimente de golf și navigație.

În plus, hotelul oferă clienților oportunitatea de a sta în noua suită Harrods, care include o terasă privată pe acoperiș, o piscină infinită cu un bar integrat, o terasă mare și o pergolă de luat masa.

Energy Expo 10-13 octombrie