Brunello Cucinelli – Declarație de speranță în sezonul FW21

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-11-2021

în: Fashion

Simplitatea, emoția și stilul atemporal sunt elementele de bază ale unei ținute de succes, iar colecția de toamnă-iarnă 2021 a brandului Brunello Cucinelli se bazează pe aceste caracteristici și nu numai. Materialele nobile, culorile neutre și piesele vestimentare confortabile oferă un sentiment de protecție și bunăstare.

Pe măsură ce moda privește spre viitor cu o atitudine pozitivă, începe să stabilească limitele pentru un nou stil formal. Studiul clasicilor și al elementelor care s-au ridicat deasupra tendințelor a aruncat lumină asupra valorilor, calităților și armoniilor fundamentale, pe care ochiul modern le-a actualizat, păstrându-le în același timp spiritul intact. Stilul consistent și esențial, siluetele delicate și detaliile rafinate fac din eleganță o sărbătoare. 

The Touch of Knit
Garderoba noului sezon este relaxată și informală, fără să fie definită de necesitatea unor ocazii speciale. Colecția FW21 a brandului de lux Brunello Cucinelli dedicată femeilor este învăluită de spiritul unei idei moderne și prețioase de confort. 

Nu degeaba tricotajele au fost principalul obiectiv al colecției. Puloverele supradimensionate au fost croșetate manual într-o mulțime de iterații, iar paltoanele, în nuanțe delicate, neutre, de cașmir cu față dublă, par spontane și informale, păstrând totodată o eleganță relaxată. 

Întreaga colecție se concentrează pe o selecție de nuanțe atemporale care au potențialul de a transmite farmec și stabilitate.

Galerie Foto

The Synthesis of Yesterday and Tomorrow
Garderoba unui bărbat evoluează odată cu trendurile sezonului, atingând echilibrul perfect între inspirațiile care au dat formă imaginii de astăzi și o creativitate orientată către eleganța atemporală. Conceptul de eleganță relaxată este intrinsec stilului Cucinelli, iar asta se vede și în noua colecție FW21, care redefinește aspectele clasice pentru epoca modernă și prezintă diverse piese, de la jachete personalizate la tricotaje voluminoase, cu look-uri elegante și relaxate.

Fibrele nobile și țesăturile moderne care stau la baza noilor modele sunt în slujba confortului. Costumele și blazerele prezintă materiale prețioase cu un aer modern și modele clasice interpretate într-o manieră fresh și discretă. Textura moale și învăluitoare a tricotului îmbogățește stilul jachetelor din puf, creând astfel articole vestimentare care combină protecția termică cu finețea firelor moi.

În conformitate cu ideea de simplitate, moderație și gust atemporal, o gamă largă de culori neutre stă la baza colecției. De la tonuri de bej sau gri, până la nuanțe de bleumarin și vișiniu care sunt concentrate pe detalii, toate aceste culori perfecționează stilul.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie