Bang & Olufsen a intrat în Metaverse cu primul său NFT

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 03-11-2022

în: News

Bang & Olufsen

Având în vedere că aproape toate brandurile au făcut o incursiune în Metaverse, era timpul ca Bang & Olufsen să urmeze exemplul. Și compania a făcut exact asta cu primul său NFT intitulat „The DNA Collection”.

B&O a colaborat cu artiști Web3, inclusiv Hackatao, Thomas Lin și Shavonne Wong, cu scopul de a combina arta și muzica într-o colecție inedită de acest fel. Ansamblul este înconjurat în jurul a trei dintre produsele emblematice ale Bang & Olufsen – platoul turnant Beogram 4000, Beoplay A9 și difuzoarele Beolab 90.

În plus, colecția NFT include și un nou design de produs digital, The Beoverse Alpha, care nu este altceva decât un boombox conceptual care a fost conceput pentru a fi utilizat în Metaverse.

Bang & Olufsen

„Suntem încântați să întâlnim iubitorii de design și muzică în Metaverse și să sprijinim cultura uimitoare a creatorilor care a apărut în Web. Suntem noi în Web3, dar din când în când, am construit produse în lumea fizică pe care nimeni altcineva nu a îndrăznit să și le imagineze, multe dintre ele au devenit clasice ale designului și obiecte de colecție. Acum construim prima noastră colecție NFT pe aceeași bază care ne-a făcut unici în primul rând”, a declarat Christoffer Poulsen, SVP Bang & Olufsen și șeful Business Development & Brand Collaboration.

Bang & Olufsen

„The DNA Collection” cuprinde 1925 de NFT-uri, fiecare obiect de colecție fiind realizat dintr-o combinație unică de materiale, artă și muzică. Cei care le cumpără vor primi, de asemenea, un model 3D al achiziției lor pentru a fi folosit în Metaverse împreună cu Art Vial și Music vial. În plus, proprietarii vor avea, de asemenea, acces la lansări viitoare și vor avea șansa de a achiziționa o ediție limitată a difuzorului fizic Beoplay A9.