Un clasic Boucheron reinterpretat în manieră profund contemporană

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 29-10-2019

în: Jewels

Boucheron reinterpretează constant piesele sale iconice, dar continuă să armonizeze impecabil excelența meșteșugului casei cu inovația.

În 1858, Frederic Boucheron și-a propus să creeze una dintre cele mai respectate case de bijuterii cunoscute astăzi. Câteva dintre codurile vitale ale brandului Boucheron au fost întruchipate în fiecare colecție lansată și Quatre rămâne, poate, linia cea mai recognoscibilă, esența ADN-ului arhitecturii Boucheron.

Quatre reprezintă o celebrare a tehnicii bijutierilor Boucheron: abilitatea acestora de a sculpta materiale prețioase pentru a le transpune în piese unice și clasice. Colecția constă în patru inele, fiecare facând referire directă la liniile Boucheron (Grosgrain, Diamonds, Double Godron și Clou de Paris). Bijuteriile sunt iconice, îndrăznețe și oferă excelență prin combinațiile uimitoare de aur și texturi surprinzătoare. Noul sezon vine cu noi interpretări care aduc un vibe proaspăt. Quatre este, fără îndoială, cea mai grafică dintre toate colecțiile Boucheron, iar Radiant prezintă două inovații ce au la bază inspirația Clou de Paris. Reunite sub numele Quatre Radiant Edition, piesele sunt lucrate în aur galben, spectaculos, cu opțiuni de inserții cu diamante pave sau monocrome. Nu putem trece cu vederea nici alegerea curajoasă de a aduce în prim plan ceramica roșie și diamantele montate astfel încât să emane lumină și putere. Noile bijuterii continuă să exprime libertatea creativă instituită de însuși Frédéric Boucheron, puse într-o lumină contemporană care flatează și inspiră.