Soluții pentru un dining room exclusivist

Proiectul Covet House cu mobilier de lux marca WUX

Scris de Ovidiu Posirca
Publicat la data de: 10-10-2019

în: Art & Design

Fondată în 1987, WUX Luxury Furniture își desfășoară activitatea la scară națională și globală, prin intermediul facilităților de producție localizate în Istanbul, Turcia. Experiența în domeniul designului de mobilier și al serviciilor de calitate se reflectă cu succes în cadrul unor proiecte de amenajări de hoteluri, vile și birouri pentru clienți care apreciază soluțiile de design originale și deosebite.

Provocarea de a alege dintre cele mai prestigioase branduri de lux ale Covet House nu a fost deloc ușoară. În portofoliu regăsim producători reputați de mobilier, sisteme de iluminat și accesorii, precum Boca do Lobo, DelightFULL, Brabbu, Koket, Maison Valentina, Circu, Luxxu, Essential Home, Rug’Society, Foogo sau PullCast.

În cele din urmă, piesele alese pentru această bucătărie modernă și spațiu de servit masa au venit din partea brandului PullCast.

„Suntem mândri să oferim confort clienților noștri prin intermediul soluțiilor de design inovatoare, create special pentru fiecare dintre ei, fără a face niciun fel de rabat de la calitate”, precizează cei de la WUX Luxury Furniture.

Un asemenea proiect nu avea cum să fie complet dacă nu ar fi inclus piese de bijuterie, obiecte și accesorii exclusive marca PullCast.

La răscrucea dintre lumea bijuteriilor și cea a designului găsim o nouă cale de explorare a abordării designului estetic prin intermediul unor puternice influențe arhitecturale și artistice. În cazul NOUVEAU EA1012, inspirația a fost generată de epoca Art Nouveau. O epocă plină de distincție și lux, portretizată în acest element organic plin de rafinament.

Caracterizat de fluiditate și elemente pământești, acest mâner lustruit, turnat în alamă, a fost folosit pentru fiecare sertar și fiecare dulap din mobilierul de bucătărie. Forma inedită, oarecum incertă, a acestuia contrastează plăcut cu liniile dure și puternic definite ale mobilei.

Se spune că frumusețea stă în ochii celui care privește… Dar, încotro să privești când sunt atât de multe detalii care-ți atrag atenția?

Complimentând duritatea marmurei care acoperă podelele și pereții cu alama placată cu aur ce se regăsește la nivelul sistemelor de iluminat și al altor accesorii, se creează armonia perfectă între modele. Accente fine de auriu înnobilează întregul spațiu, până în cele mai mici detalii, cum ar fi creasta tavanului sau robinetul chiuvetei.

La nivel cromatic, tapițeria se asortează de minune cu nuanțele de bej și nude ale marmurei și ale altor obiecte de mobilier din bucătărie.

Fidelă principiului conform căruia „calitatea este un mod de viață”, echipa WUX oferă servicii și concepte de design diversificate. Concepute pentru a satisface nevoile și dorințele clienților, proiectele companiei denotă stil și eleganță, transformând visele în realitate. Astfel iau naștere interioare uimitoare, cu o armonie desăvârșită între texturi, materiale și culori.

Cu un ușor aer retro, folosind liniile stricte ale arhitecturii diviziei și în combinația de culori, Covet House a știut exact cum să scoată în evidență aceste două spații și să le ducă la un nivel de calitate high-end: a adăugat mânerul de ușă FLOW EA1039 din colecția Earth semnată de PullCast.

Etalând o estetică rafinată, acest mâner de ușă prezintă o formă organică ce emană sofisticare și personalitate. Integrat perfect în designul ușii, pune în valoare orice spațiu prin caracterul său puternic ce se profilează, prin auriul inconfundabil, pe fundalul nuanțelor catifelate. Un element care atrage atenția, în mod indubitabil.