Secretele frumuseții dezvăluite la Top Beauty Trade Show

Scris de Luxury
Publicat la data de: 04-10-2016

în: It happened

Tendințele anului 2017 din domeniul frumuseții au fost prezentate la Top Beauty Trade Show

 

Cele mai îndrăgite vedete din showbiz au descoperit, în premieră, noile tendințe din industria frumuseții participând la deschiderea ediției din acest an a evenimentului organizat la TopLine Shop,Top Beauty Trade Show. Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Lora, Andreea Berecleanu, Corina, Ellie White, Albertina Ionescu, Ileana Badiu, Anca Serea, Amadeus, Ilinca Obădescu, Diana Dumitrescu, DJ Wanda, Tily Niculae, Diana Bart, Crina Abrudan, Paula Chirilă, Cristina Cioran, Ela Crăciun, Cristi Pascu au ajuns într-un adevărat paradis al produselor cosmetice, dedicate atât femeilor, cât și bărbaților, în magazinul TopLine de pe Bd. Regina Maria nr.14, locul unde oricine a putut beneficia, timp de trei zile, de servicii gratuite de beauty concierge, și a putut afla tendințele internaționale în coafură, estetică, machiaj și nail design, putând cumpăra produse ale brandurilor de top (Joico, Moroccanoil, American Crew, Goldwell, Tigi, Vitality’s, Academie, Babor, Guinot, BDR, CND, OPI, Kryolan, etc) la discounturi de până la 80%.

andreea-marin-topline-4

Pentru ediția din acest an a Top Beauty Trade Show 2016, Lora a acceptat provocarea de a fi transformată spectaculos în Maleficent, celebrul personaj interpretat de Angelina Jolie. Au fost necesare trei ore de machiaj, executat de celebrul make-up artist Mirela Vescan. Andreea Marin a descoperit, la fel ca și ceilalți invitați ai evenimentului, noile game de produse de îngrijire a tenului și a dezvăluit și ce tratamente eficiente urmează pentru a avea un ten frumos și luminos. Vedeta preferă gamele Babor și Guinot și a descoperit, în cadrul evenimentului fiolele Academie Scientifique de Beaute, cu cea mai ridicată concentrație de ingredienți activi.

sorin-dutoiu-lora-topline

În cadrul evenimentului de deschidere al Top Beauty Trade Show 2016, s-au premiat și câștigătorii concursurilor de make-up și coafură, având ca temă tendințele anului, premiul cel mare pentru fiecare secțiune fiind de 1000 de Euro. Juriul concursului a fost format din specialiști de seamă din țară si din străinătate. Alături de Cătălin Botezatu, din juriu au mai făcut parte Iman El Zeky și Elodie Oliveira (Academie Paris), Paul Merchant (Head of Make-up Kryolan, Londra), hairstiliștii Simina Cheteles și Raul Tisa, make-up artistul Mirela Vescan și actrița Diana Dumitrescu. Diana Baicu, director TopLine Europa, a informat invitații cu privire la cele mai importante noutăți ale Top Beauty Trade Show 2016 și a lansat, în premieră, conceptul Shop in Shop Kryolan, ce are ca și inspirație magazinele internaționale Kryolan, locuri în care orice femeie pasionată de make-up găsește produsul la care visează. Totodată, s-a pus accentul și pe serviciul Beauty Concierge, la Top Beauty Trade Show 2016 fiiind disponibilă o echipă specializată în oferirea celor mai bune sfaturi de frumusețe, în conformitate cu nevoile clientului. Anul acesta evenimentul Top Beauty Trade Show a fost cu atât mai special, cu cât Top Line a împlinit 20 de ani de activitate pe piața româneasca de produse de înfrumusețare.

www.topline.ro

Galerie Foto