O privire în universul noului parfum CHANEL – N°5 L’Eau

Scris de Luxury
Publicat la data de: 11-10-2016

în: Beauty

  CHANEL dezvăluie primele imagini ale campaniei dedicate noului parfum N°5, N°5 LEau. Cel mai clasic și consacrat parfum al casei Chanel este pe cale de a dobândi o identitate nouă, mai tânără, mai jucăușă. N°5 LEau este reitararea spiritului CHANEL și transpunerea acestuia într-o entitate complexă, ce rămâne încă a fi descoperită.          

810-1        
Regizată de Johan Reneck, campania înfățișează o tânără femeie întruchipată de Lily-Rose Depp, cu o atitudine declarativă ce transmite cu intensitate manifestul spiritului CHANEL. Cele două secvențe dezvăluite o prezintă pe Lily-Rose ca tânăra femeie CHANEL pe care toți cred că o cunosc, ea fiind însă plină de surprize și reinventându-se mereu. Această tânără este personificarea prezentului nostru și este definită de paradoxurile propriei sale personalități: complexă, ascunzând mai multe aspecte, fiind atât artistă cât și muză, vulnerabilă și totodată invincibilă, ea perturbă canoanele, întrupându-le în același timp.

Mesajul atât de profund și de intrigant este pus în scenă de unul dintre cei mai talentați regizori de videoclipuri comerciale și muzicale, de origine Suedeză. Johan Renck a fost ales grație abordării sale extrem de personale și creative în realizarea filmelor, câștigând astfel un loc pe lista exclusivistă și prestigioasă a regizorilor care au lucrat cu CHANEL.

Campania vizuală a fost încredințată fotografului Karim Sadli și este la fel de expresivă că și cea video. Tânăra muză este înfățișată alături de sticla parfumului N°5 L’Eau. Privirea sa captată prin cristalul sticlei exprimă complexitatea caracterului său, dualitatea și imposibilitatea lumii de a o cunoaște cu adevărat. Comunicarea asupra noului parfum a debutat prin dezvăluirea celor două vizualuri și a celor două secvențe, însă întreaga campanie va fi publicată spre sfârșitul acestui an.

Istroricul colaborărilor dintre Lily-Rose Depp și casa CHANEL nu a început acum însă, tânăra de 17 ani fiind imaginea unei campanii de ochelari CHANEL, de asemenea. Noua muză a lui Karl Lagerfeld a avut nenumărate apariții pe covorul roșu purtând CHANEL, fiind nelipsită din primele rânduri ale prezentărilor de modă din cadrul Fashion Week și chiar defilând în show-ul lui Karl ce prezintă tema cazinoului.

810

Originile sale au condus-o poate către acest frumos parcus, inevitabil. Fiică a frumoasei artiste de origine franceză, Vanessa Paradis și a celebrului actor, regizor, producător și muzician Johnny Depp, putem spune că Lily-Rose are o moștenire genetică excepțională. Mai mult, Vanessa Paradis a fost la rândul său, ambasador al casei CHANEL pentru o lungă perioadă de timp, interpretând numeroase campanii, printre care și cea pentru parfumul Coco, în anul 1991.

Despre N°5 L’Eau, parfumierul Olivier Polge declară că:“Nu este o apă de colonie. Nu este nici o versiune diluată a parfumului original, căci, la CHANEL, fiecare variație este o creație olfactivă autentică. N°5 LEau este parfumul N°5 de astăzi.

810-2