Naturalețe și tinerețe cu tratamentele Volite, la Skinmed Clinic

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 18-10-2019

în: Beauty

Tendințele actuale în estetica medicală sunt de a reda feței un aspect natural și întinerit, cu păstrarea mimicii și a expresivității. Speriați de procedurile cu acid hialuronic care au creat celebrele „boturi de rață”, ori de injectările cu toxină botulinică ce au împietrit fruntea și au ridicat colțurile sprâncenelor într-un veritabil efect „Mefisto”, mulți pacienți devin reticenți la simpla idee de corecție estetică pentru ridurile fine. În realitate, acestea sunt semnalul de alarmă pentru declanșarea procesului de îmbătrânire facială, iar în prezent există un produs care permite ștergerea lor fără niciun fel de efect advers în ceea ce privește schimbarea fizionomiei. „Este mult mai ușor să previi, decât să tratezi. Oricine știe asta. Dacă ne hidratăm pielea și ne ocupăm de ridurile fine din timp, pe termen lung nu va trebui să intervenim cu proceduri scumpe și laborioase pentru a da timpul înapoi”, spune Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatolog la clinica Skinmed.

„Sigur ți-ai făcut ceva, dar nu știu ce!”
Juvéderm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume. O singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de nouă luni. Acest nou produs a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate și catifelare.

Produsul este destinat pacienților care doresc o îmbunătățire vizibilă a calității pielii de pe față, gât, decolteu și mâini. Juvéderm Volite este singurul produs care acționează pe o perioadă de până la nouă luni, după o singură procedură, efectul fiind vizibil imediat. Pe lângă hidratare, umplerea ridurilor fine prin difuzarea substanței este esențială. Astfel, se obține acel efect care îi va face pe ceilalți să spună: „Arăți mai tânără. Sigur ți-ai făcut ceva, dar nu știu ce!”. Naturalețea este atributul injectărilor cu Volite.

15 minute pentru frumusețe
Injectarea cu Volite se efectuează cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generație de dispozitive medicale, fapt care garantează confortul în timpul procedurii, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor. Procedura durează aproximativ 15 minute pentru un mililitru de acid hialuronic, iar zonele care pot fi tratate sunt fața, gâtul, decolteul și mâinile. „Pe măsură ce procedura se repetă, efectul va avea o durată mai mare în timp”, adaugă Dr. Anghel.

Efectul revoluționar al acestui acid hialuronic constă și în conținutul de lidocaină regăsit în formula Juvéderm, care ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării, deoarece produce o anesteziere instantă a zonei. Procedura este minim invazivă, cu o perioadă foarte scurtă de recuperare. Dacă, de exemplu, acidul hialuronic poate fi regăsit în numeroase produse de hidratare a pielii, substanțele din gama Juvéderm sunt singurele care ajută, de fapt, la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, contribuind astfel la redarea elasticității naturale, a fermității și a tonusului pielii.

Pentru că deja v-ați obișnuit ca la Skinmed Clinic – Centrul de Excelență în Dermatologie să găsiți medici specialiști cu o vastă experiență care îmbină cercetarea, prevenția și tratamentul cu aparatura medicală și produsele de ultimă generație, aceștia vă așteaptă să faceți cunoștință și cu ultima inovație pentru calitatea pielii: Juvéderm Volite.

Energy Expo 10-13 octombrie