Le Corbusier by LEICHT pentru bucătăria ta KUXA studio!

Scris de Luxury
Publicat la data de: 04-10-2021

în: Art & Design

Le Corbusier, arhitectul franco-elvețian, urbanist, fotograf, pictor și sculptor, teoretician și realizator de mobilier, supranumit de către Art Magazine drept „Leonardo al epocii moderne”, este considerat cel mai influent arhitect al timpurilor noastre. 

Culoarea este principala armă arhitecturală în viziunea artistului, susținând poziționarea ei pe picior de egalitate cu planul de sol și secțiunea pentru arhitectură. Pasiunea pentru culoare a dus în 1931 la dezvoltarea sistemului de culoare „Policromie de arhitectură” – „Les Couleurs@Le Corbusier”, proiect îmbunătățit constant de Le Corbusier de-a lungul timpului, „policromia arhitecturală” însumând acum o paletă largă de nuanțe menite să poată exprima fiecare stare și stil arhitectural, drepturile de utilizare fiind acum deținute în întregime de LEICHT, un aspect foarte important și de mare interes pentru arhitecți și designeri de interior.

Cu o selecție de 15 din cele mai expresive nuanțe din „Les Couleurs @Le Corbusier”, LEICHT are privilegiul de a oferi un spectru foarte larg și personalizabil al bucătăriilor sale, nuanțele variind de la cald la rece, exprimând complet unic personalitatea fiecărui client care planifică și, ulterior, deține o bucătărie LEICHT.

Pe lângă atenția acordată culorilor și designului, LEICHT se remarcă drept un brand „high-end” și prin inovația prezentă în fiecare an și aprecierea de către clienții finali, ce i-au adus numeroase premii, unele dintre ele chiar cu impact internațional (cinci premii ,,iF Product Design Award” și două ,,Interior Innovation Award”). 

front LEICHT STICLĂ,
CULOARE PEBBLE GREY (PALETAR RAL)

Când vine vorba de materiale folosite pentru bucătăriile Premium, în special de fronturile de ușă care se pot uza pe parcursul folosirii, este important să alegem doar materiale de top, care pot garanta o calitate superioară și o utilizare îndelungată, cu o durată de viață de 15-20 de ani în condiții optime.

Fiind unic importator al brandului pe piața din România, KUXA studio a realizat proiecte de bucătării LEICHT, în care s-au folosit finisaje precum: beton (microciment aplicat manual), sticlă (în culori personalizate din paletarul RAL), fibră continuă din lemn, reușind să surprindă așteptările chiar și celor mai pretențioși clienți în materie de design.

KUXA studio alege doar parteneri cu cele mai înalte standarde de calitate, cu multiple posibilități de personalizare și care pot oferi cele mai ergonomice soluții pentru depozitare, astfel încât orice bucătărie realizată să devină o adevărată capodoperă vizuală. 

Programează o vizită la KUXA studio

Pe www.kuxa.ro/testimoniale poți filtra realizările și în funcție de producătorul dorit. Astfel, vei descoperi și proiecte de bucătărie marca LEICHT, pentru care KUXA studio este unic importator.