The Jewel Box by CHANEL

Scris de Luxury
Publicat la data de: 05-10-2016

în: It happened

CHANEL Fine Jewelry a deschis The Jewel Box la Bergdorf Goodman, New York, în cinstea colecției Coco Crush

 

 Pentru a celebra lansarea noii colecții de bijuterii Coco Crush, CHANEL Fine Jewelry a deschis un butic temporar în cadrul magazinului exclusivist Bergdorf Goodman din New York. Localizat la etajul al 7-lea, buticul The Jewel Box a prezentat colecția într-un decor impresionant ce a readus farmecul apartamentelor pariziene din secolul al 18-lea.

chanel_coco_crush5

Pentru a o onora pe Keira Knightley, imaginea campaniei de promovare a colecției de bijuterii Coco Crush, casa CHANEL a organizat o cină dedicată ei, la care au luat parte numeroase personalități, iar evenimentul s-a desfășurat pe acordurile pieselor interpretate de Andra Day.  Invitatul special, Keira, a avut o apariție strălucitoare, elegantă și captivantă, purtând chiar o piesă din colecția Haute Couture Toamnă/Iarnă 2016/17 și bijuterii din noua colecție. Andra Day, cea care a adăugat magie serii, a purtat o ținută aurie din colecția CHANEL Paris-Rome 2016, precum și nelipsitele bijuterii din noua colecție Coco Crush din aur galben de 18K cu diamante.

coco-crush_netaporter_1

Printre participanți s-au numărat și actrițele Ellie Bamber, Coco König, Hari Nef, Herizen Guardiola, modelele Lindsey Wixson,  Soo Joo Park, actrițele Alycia Debman-Carey, India Salvor Menuez, Alexa Chung, Laura Harrier, precum și DJ Leigh Lezark și modelul Jessica Hart. Toate au strălucit în ținute impecabile CHANEL, punând în valoare bunul gust și eleganța specifică a brandului. Au fost de asemenea prezenți la eveniment și: Artistul James Righton, actorul Justice Smith și DJ și modelul Hannah Bronfman.

#ChanelJewelBoxAtBG

Galerie Foto