Veni. VERDI. Vici – One Verdi Park, un proiect rezidențial la înălțime

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-05-2021

în: Art & Design

One Verdi Park

Situat în proximitatea Parcului Verdi din nordul Capitalei, în cartierul Floreasca, proiectul rezidențial One Verdi Park dezvoltat de One United Properties se conturează ca un proiect de referință pe piața imobiliară. Cu două turnuri de apartamente elegante, One Verdi Park va oferi rezidenților un trai cu adevărat la înălțime, nu doar prin calitatea tehnologiilor folosite și a designului unic, ci și prin faptul că acestea reprezintă cele mai înalte imobile rezidențiale din București, cu o înălțime de 77 de metri. 

Cele două clădiri ale proiectului One Verdi Park sunt prevăzute fiecare cu câte un lobby de 5,30 metri înălțime, cu finisaje de cea mai înaltă calitate. Designul contemporan al lobby-ului va fi semnat de Lemon Interior Design și va aduce o notă elegantă și cosmopolită intrării în clădiri. Cele două turnuri vor beneficia de spații comerciale la parter, cu acces la restaurante, cafenea, market și alte servicii. În plus, datorită poziționării deosebite, apartamentele vor oferi viitorilor rezidenți vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca și Tei.

One Verdi Park - lobby OVP 2

În vreme ce primul turn de la One Verdi Park este aproape în totalitate precontractat, de curând, și apartamentele din cel de-al doilea turn de locuințe au devenit disponibile pentru vânzare. „Asistăm la o cerere mai mare decât ne așteptam pentru apartamentele exclusiviste pe care le construim în zonele cele mai bune ale Capitalei. Cele mai multe apartamente din proiecte pe care le avem în derulare, precum One Mircea Eliade sau One Herăstrău Towers, au fost deja vândute înainte de finalizarea construcțiilor, astfel că cererile sunt în creștere pentru unitățile disponibile la One Verdi Park. Acest proiect are toate premisele pentru a fi dezvoltarea rezidențială de referință ce se va livra în zona Floreasca în anul 2021”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division, One United Properties. 

One Verdi Park - lobby OVP

Accesul în acest complex se va realiza din strada Barbu Văcărescu, iar zona beneficiază de acces facil, plus stație de autobuz și tramvai de mare viteză. În proiect este prevăzută amenajarea de spații verzi în proporție de minimum 30% din suprafața totală a terenului la nivelul solului și a unui mic parc privat, accesibil doar proprietarilor, deasupra corpului care leagă cele două blocuri. 

Ambele turnuri vor respecta filosofia One de a livra clădiri exclusiviste, care respectă cerințele Green pentru clădiri ecologice, înscriindu-se în linia preocupării constante a dezvoltatorului de a oferi mai mult decât locuințe, ci adevărate concepte de trai, axate pe calitatea superioară a locuirii.