Exclusive Beauty & Fashion Shows: Noua experiență de shopping din Micul Paris

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-10-2016

în: News

Vă invităm să descoperiți o abordare proaspătă asupra modei și conceptului de shopping în cadrul Exclusive Beauty & Fashion Shows!  Între 17 și 19 noiembrie, design, artă și lifestyle se întâlnesc pentru a contura o experiență de shopping aparte în atmosfera unică a Palatului Noblesse.

imagine-principala-ebfs

Situat în centrul vechi al Micului Paris de odinioară, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace vă propune o călătorie în timp și spațiu, prin interioarele sale rafinate amenajate în stiluri diferite. În interiorul acestei lumi vă așteaptă designeri, creatori handmade, artiști și consultanți în frumusețe pregătiți să vă ofere cele mai bune sfaturi. Astfel, de îndată ce veți trece pragul Palatului Noblesse, veți descoperi o experiență de shopping personalizată și inedită într-o ambianță aparte care ne amintește de eleganța, stilul și efervescența pariziană.

Pe lângă un mix inedit de piese vestimentare, accesorii și produse de înfrumusețare, serile din cadrul Exclusive Beauty & Fashion Shows înseamnă prezentări de modă în acorduri de vioară by Graziella, îmbinate cu sesiuni lejere de networking și un strop de “chic à la française”. Veți avea ocazia să evadați din banal și să descoperiți tendințele actuale, precum și direcțiile din modă și lifestyle pe parcursul a trei zile de evenimente, într-o locație cu atitudine, unde frumosul inspiră și prinde noi sensuri, forme și idei. Exclusive Beauty & Fashion Shows este al treilea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs, precedat de Luxury Lifestyle Fair și Noble Drinks Fair & Networking Events.

2

“Prin Exclusive Beauty & Fashion Shows ne dorim să oferim vizitatorilor un concept inedit, prin care shopping-ul se transformă dintr-o activitate impersonală și fugitivă centrată pe rezultat și cantitate, într-un demers personalizat ce pune accent pe calitate, pe emoții, pe interacțiunea reală dintre consumator și brand sau designer-ul produsului, oferind valoare experienței în sine.“ – Loredana Preda, CEO, Noblesse Group International.

Evenimentul Exclusive Beauty & Fashion Shows se va desfășura în perioada: Joi, 17 noiembrie: 18:00-22:00, Vineri, 18 noiembrie: 18:00-22:00 și Sâmbătă, 19 noiembrie: 16:00-22:00. Puteți urmăriți site-ul www.palatulnoblesse.ro și pagina de facebook Exclusive Beauty & Fashion Shows pentru a fi la curent cu informații detaliate despre programul evenimentului, invitați speciali și concerte live.

1

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, inițiativa antreprenorială care activează în domeniul industriilor creative și culturale, promovând un stil de viață rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care definește activitățile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors – showroom-uri de mobilier și decorațiuni de lux, Noblesse Academy – cursuri de dezvoltare, biroul de design interior și arhitectură Studio Insign, Asociația Culturală Noblesse și Centru de Arte și Evenimente – Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse – Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă nationalizării, la perioada postcomunistă și de abandon pană în 2012. În anul 2012, intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, un concept unic în Europa.