Eleganță sofisticată pentru casa viitorului în viziunea KUMA

Scris de Luxury
Publicat la data de: 21-10-2019

în: Art & Design

KUMA a imaginat piese de design inovatoare cu o notă de eleganță sofisticată pentru casa viitorului, caracterizată prin spații moderne și personalizabile, dedicate satisfacției personale. 

Compania a dezvoltat colecţii contemporane, cu un design personalizat şi linii simple, nordice. Astfel, conceptele de design vor fi mereu la modă, pornind de la modele clasice, la cele moderne și de avangardă pentru baie și bucătărie. Aniversând 20 de ani de la începerea producției în România, KUMA oferă certificate de calitate care menționează că durata medie de viaţă a produselor este de 20 de ani în condiţii normale de utilizare.

În acest an aniversar, KUMA anunţă continuarea conceptului „KUMA All for You”, un concept care a fost extrem de bine primit de către cei care au dorit să îşi transforme hotelul/Spa-ul sau spațiul rezidențial într-unul cosmopolit, elegant şi adaptat ultimelor tendinţe în designul de interior. KUMA All for You se adresează celor care realizează lucrări complete de construcţie sau amenajare. Pachetul conţine toată gama de produse din portofoliul KUMA: lavoare cu mobilier de baie, căzi sau plăci de duş, glafuri pentru ferestre de interior sau exterior, mese pentru bar sau living.

Compania permite fiecărui client să își proiecteze propriul spațiu, propunând diferite soluții și culori, grație compozițiilor flexibile și posibilității de a alege dintr-o gamă variată de finisaje. KUMA România este o companie danezo-română înființată în 1998, subsidiară a KUMA A.S. din Danemarca. Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație permit obținerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piața din România, Peninsula Scandinavă și alte țări din Europa. Compania exportă 80% din producția realizată la fabrica din județul Prahova. În ultimele două decenii, KUMA a finalizat cu succes proiecte de tip hotel, office building, shopping center, stadioane, spitale, școli, grădinițe.