Christian Louboutin colaborează cu Marvel pentru o colecție capsulă uluitoare

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-10-2023

în: Fashion

Christian Louboutin

O ocazie importantă precum aniversarea de 100 de ani a Disney merită o celebrare la fel de impresionantă – colecția capsulă Marvel și Christian Louboutin. Aceste două branduri emblematice s-au unit sub sigla Disney100 pentru a lansa o colecție globală de lifestyle care cuprinde pantofi și accesorii pentru femei, bărbați și copii, toate dedicate Universului Marvel.

Această colecție memorabilă, care va fi cu siguranță celebrată pentru încă un secol, introduce, de asemenea, o carte de benzi desenate exclusivă cu un supererou co-creat de – Christian Louboutin însuși.

Christian Louboutin

Cei trei piloni emblematici ai colecției sunt pietrele infinitului, solzii lui Namor și costumul negru și argintiu al Cavalerului Lunii. Cele mai tari filme Marvel sunt imortalizate cu pietrele infinitului încorporate pe tocurile cizmelor, în timp ce solzii lui Namor sunt regăsiți pe curelele încălțămintei și pe pălării. Între timp, miniseria Moon Knight a inspirat paleta de culori pentru câteva piese.

Christian Louboutin

„Întotdeauna am fost fascinat de poveștile foarte vizuale, cu multe mistere și acțiune. În copilărie, am avut o pasiune profundă pentru zeii și faraonii egipteni, dar, în adolescență, am găsit această manifestare prin intermediul personajelor Marvel. Există ceva în mitologia Marvel, cronologia sa și personajele recurente care trec prin aventuri, drame și intrigi epice, toate condimentate cu superputeri, care rezonează cu adevărat cu mine!”, a împărtășit designerul.

Colecția este acum disponibilă într-o selecție de buticuri Christian Louboutin din întreaga lume și pe www.christianlouboutin.com.