Bijuterii Queriot, exclusiv la Beautik

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 14-10-2019

în: Jewels

Simbolistică, intuiție, personalitate: sunt principalele valori pe care le transmit bijuteriile Queriot, unul dintre brandurile incluse în selecția Beautik Mario Plaza.

Queriot a luat naștere în anul 2010, iar liniile minimaliste au devenit cartea de vizită a acestui brand original și rafinat. Piesele îmbină metale prețioase cu un design special care pune în valoare simbolistica fiecărei bijuterii în parte. Fiecare obiect născut sub egida Queriot creează o stare aparte și un univers distinctiv, cu emoția aferentă. Magia se întâmplă în momentul în care bijuteria continuă o trăire interioară, devenind o amuletă magică încărcată cu trăirea personală, ca un simbol al caracteristicilor unice ale fiecărui destin.

Designul poartă amprenta lui Francesco Minoli, fostul CEO Pomellato, care spune că bijuteriile l-au ales și că nimic nu este ales la întâmplare. Însăși rădăcina cuvântului Queriot, „Kerr”, înseamnă carat, adică unitatea de măsură a aurului – materialul utilizat în prima linie creată de Minoli. Bijuteriile sunt realizate integral în Italia, la Milano, sunt create din materiale prețioase și atenția deosebită pentru detalii garantează calitatea excepțională a pieselor Queriot. Ceea ce le dă un statut aparte ca viziune creatoare este identitatea bine definită și mesajele pozitive transmise prin fiecare simbol inclus în bijuterii. Queriot ilustrează schimbările prin care a trecut lumea bijuteriilor, cu o prelucrare modernă a materialelor prețioase și cu o libertate creativă care permite punerea în aplicare a ideilor complexe și sofisticate. Continuarea tradiției este firească și ancorată în actual, iar ingredientul excelenței este sensibilitatea incredibilă prin care Francesco Minoli reușește să dea personalitate fiecărei bijuterii care îi poartă semnătura.

Un sentiment special

Bijuteriile Queriot sunt recognoscibile tocmai datorită mesajului pe care îl poartă, sunt amulete speciale cu mesaje, cuvinte-cheie și valori captate în pandantive cu sens personal, brățări purtătoare de emoții și alte piese deosebite, perfecte pentru a marca momente importante din viață sau mantre personale. Empatia se naște imediat între creator și cumpărător grație semnificațiilor profund umane comunicate de bijuterii. Povești care se spun de la sine, trăiri universale atât de strâns legate de povestea personală a fiecărui obiect prețios Queriot. Înainte de a fi un brand de bijuterii, Queriot este o companie de comunicare ce transmite valorile vieții de zi cu zi, cele autentice și universale. Femeia Queriot este, în definiția lui Francesco Minoli, în primul rând rafinată și ancorată în propriul univers emoțional. Colecțiile Queriot sunt născute dintr-un vis și sunt caracterizate de o atmosferă magică pe care o emană de la prima purtare, într-o manieră curajoasă și deschisă, ca o premoniție elegantă a unei clipe senine. Bijuteriile Queriot sunt în egală măsură un statement și o declarație de stil, indiferent dacă sunt oferite cadou unei persoane iubite sau dacă le alegem pentru a le purta personal. Viziunea Casei italiene vorbește un limbaj universal imposibil de ignorat. Queriot înseamnă sens, comunicare, voluptatea prezentului și încrederea în viitor. Bijuteriile sunt disponibile în exclusivitate la magazinul Beautik din Mario Plaza.