Un desert care îți citește gândurile

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 16-03-2017

în: Lifestyle

Emoțiile frumoase sunt sărbătorite cu un desert. Zilele de naștere, reușitele, nunta, botezul și alte evenimente unice din viața noastră includ în celebrarea lor deserturi reprezentative. Acel dulce cu emoție e punctul de inspirație al brandului de deserturi premium Cupcake Philosophy, care a creat locul special în care deserturile pot fi create așa cum le gândești.

Locul unde iau naștere deserturile din gândurile tale

Gândește-te la o combinație de gust care te-ar face să zâmbești! Ce ar fi? Ciocolată cu zmeură? Tiramisu cu cremă de ciocolată albă? Cireșe Morello și cafea? Acum vei putea să incluzi aromele preferate într-un cupcake prin primul configurator online din România, ”Cook your philosophy”.

Cupcake Philosophy are ca filosofie transformarea emoției în deserturi delicioase, de aceea alegem permanent să creăm o gamă de produse care să fie exact cum își imaginează clienții că ar trebui să arate și să fie la gust. Și dacă pare că ghicim, de fapt, în spate, sunt multe analize pe baza interacțiunilor cu clienții, atât în urma sesiunilor de degustare, cât și a sondajelor de satisfacție pe care le efectuăm. Dar, cum toți suntem diferiți și vrem deserturi diferite, prin configuratorul online, vrem să creăm pârghia necesară pentru a scurta drumul către desertul preferat. Intenția noastră nu e doar să impresionăm prin delicatese, ci să răsfățăm toate gusturile cu specialități elegante, create și personalizate pentru succesul oricărui eveniment sau pentru simplul motiv de a-ți bucura familia, prietenii și clienții.Ioana Romanescu, fondator Cupcake Philosophy

Intră în configuratorul online ”Cook your philosophy” și lasă-te purtat în universul dulciurilor cu filosofie, unde există acel cupcake care îți poartă semnătura. Trebuie doar să-i dai contur, alegând din cele 11 tipuri de blat, 21 de creme delicioase, 79 de decorațiuni comestibile și 19 hârtii colorate. Mai mult, îi poți scrie și filosofia, ca să-și câștige titlul de cupcake-filosofie și să intre în colecția spectaculoasă ”Cupcakes create de musafiri”. 

Deserturile au puterea de a se asocia cu momente frumoase din viața noastră. Toți avem câte o aromă care ne vorbește despre copilărie, un desert care ne aduce aminte de o relație importantă, iar ciocolata devine un aliat bun în momentele în care avem nevoie de ceva care să ne îndulcească ziua. Acum, poți reproduce acea combinație de gust care îți vorbește despre o emoție puternică.

Intră în aplicația ”Cook your philosophy” și poți crea cupcake-urile tale de pe orice device (calculator, mobil sau tabletă). Le poți salva sau le poți comanda online, așa cum le-ai creat. Sau poate alegi cupcake-uri în combinațiile tale preferate de gust din colecția No Reason Joy, această colecție fiind lansată după o serie extensivă de experimente delicioase făcute în decursul timpului. Creează propria ta cutie cu cupcakes, care să spună ce gust au emoțiile tale și comand-o online! Mai mult, ai și o reducere de 10% dacă plasezi comanda online, iar apoi ridici produsele din magazin (Piața Victoriei, Bdul. Nicolae Titulescu, nr. 4-8, la parterul clădirii America House).

Deserturi cu ingrediente alese

Pentru a se asigura că deserturile vor fi emoții dulci, Ioana Romanescu selectează mereu cele mai bune ingrediente. De aceea, atunci când vei ”găti” în configuratorul online, ceea ce nu vezi e că folosești fructe proaspete, unt din Normandia, medaliat la Paris, păstăi de vanilie din Madagascar, ciocolată belgiană, frișcă naturală, zahăr extrafin și făină de calitate superioară. Ingredientele premium sunt garanția gustului, de aceea toate produsele Cupcake Philosophy și-au câștigat aprecierea rapid pe piața de profil, trecând ușor testul gustului.

În magazinul din Victoriei (Piața Victoriei, Bdul. Nicolae Titulescu, nr. 4-8, la parterul clădirii America House) vei întâlni toată colecția de deserturi cu filosofie, unde vei putea testa cupcake-uri, mousse-uri, macarons, mini-prăjituri și torturi elegante, cu design rafinat.  

Intră în configuratorul online și lasă-ți gândurile să-ți ”gătească” un cupcake!