Stella McCartney și Taylor Swift colaborează pentru o colecție unică

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 16-09-2019

în: Fashion

Două prezențe iconice în fashion și muzică au început o colaborare care a dat naștere unei colecții unice. Taylor Swift, cu simțul său înnăscut pentru high end fashion și abordarea plină de umor face echipă perfectă cu designerul britanic Stella McCartney.

Fiica celebrului Paul McCartney a intrat în acest joc inspirat de cel de al șaptelea album de studio al lui Swift, dar și de către pisica ei, Benjamin Button. Muzică, fashion și o doză sănătoasă de umor: sunt ingredientele care fac din colecția pe care au pregătit-o cele două un reper pentru garderoba noastră de sezon. Linia include pulovere, genți, o sticlă de apă reutilizabilă (cu trimitere la atitudinea ecologista care marchează toate creațiile Stella Mc Cartney), însă și două piese exclusiviste. Prima dintre ele este o geanta de mână cu logo, în valoare de aproximativ 700 de Euro și a doua o geacă bomber care costă 2000 de Euro.

Creatoarea de modă a împărtășit primele imagini ale colecției Stella x Taylor Swift în ediție limitată, iar cântăreața a postat pe Instagram o fotografie cu ea și Stella într-un studio, în plin proces de creație. Comentând colaborarea, Taylor Swift a postat și un mesaj în care a dezvăluit că a fost o colaborare distractivă pe care au trăit-o muncind și visând împreună, inspirate de albumul Lover. Cum mesajul nu putea rămâne fără o replică pe măsură, creatoarea de modă a declarat că nu îi vine să creadă că numele său apare într-o piesă a lui Taylor Swift. Mărturisește, de asemenea, că după ce a ascultat integral albumul Lover a fost inspirată să creeze o linie în jurul muzicii acesteia. Colecția a venit firesc, având în vedere că o prietenie mai veche le leagă pe cele două. De când Taylor Swift a început să petreacă mai mult timp la Londra, s-a apropiat de Stella și își petreceau de multe ori serile ieșind în oraș la cocktailuri asezonate cu povești despre viață. Nu a trecut mult până să le vină ideea că ar putea colabora pe un proiect.

Energy Expo 10-13 octombrie