Moncler lansează colecția de încălțăminte pentru sezonul de iarnă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-09-2023

în: Fashion

Moncler

Moncler ne pregătește pentru frig cu colecția sa de încălțăminte pentru toamnă/iarnă 2023. Cu adidași pregătiți pentru activități în aer liber și cizme robuste, cea mai recentă lansare a mărcii se află la limita dintre pragmatism și lux. Dispunând de o varietate de siluete utilitare, colecția include noul sneaker Trailgrip GTX.

Cu un design GORE-TEX, încălțămintea își juxtapune natura utilitară cu un curcubeu de variante de culori uber-saturate. Opțiunea de încălțăminte robustă și rezistentă este disponibilă în nuanțe vii de roz bubblegum asociat cu un „Forest Green” profund, alăturându-se unei nuanțe monocromatice uimitoare de albastru cobalt, precum și unui acord de kaki pământiu și bej. Trailgrip GTX este echipat cu o suprafață formidabilă din fibră de carbon și o talpă exterioară Vibram, ceea ce îl face foarte potrivit pentru aproape orice tip de teren.

Moncler

Peka Trek este cea mai inovatoare cizmă de drumeție Moncler de până acum, cu talpă Vibram, membrană hidrofugă și talpă intermediară din microcauciuc. Funcționalitatea sa se potrivește cu paleta de culori, care prezintă piele neagră și piele de căprioară maro.

Moncler

Cizma de iarnă Gaia Pocket este o alegere ușoară pentru lunile de iarnă, cu izolația sa caldă și confortabilă din puf, imitând jachetele Maya, care îi poartă semnătura. Cizma dispune în mod inteligent de un buzunar cu închidere cu fermoar pentru o mai mare versatilitate. Colecția face loc, de asemenea, colaborărilor cu Zellerfeld și Salehe Bembury, primul dezvăluind un model imprimat 3D, care înlătură fabrica din procesul de design. Bembury contribuie cu un caleidoscop de matlasare cu amprente, infuzat cu tonuri de verde, portocaliu și nuanțe „Pastel Taupe”.

Moncler

Colecția de încălțăminte Moncler pentru toamna/iarnă 2023 este disponibilă prin intermediul magazinului online al brandului și în anumite magazine Moncler.