În Dubai s-a deschis primul muzeu selfie

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 11-02-2020

în: Lifestyle

Uneori, simțim nevoia să ne simțim frumoși și apreciați, iar un selfie reușit ne poate schimba starea, mai ales dacă strângi niște like-uri! Astfel, pentru a „hrăni” această nevoie primară de confirmare de sine și pentru a le oferi oamenilor o stare de spirit bună, în Dubai s-a deschis primul muzeu selfie din lume. 

Muzeul dedicat selfie-urilor deține 15 camere cu diverse background-uri și diferite recuzite, potrivite pentru o poză de Instagram grozavă! Iar pentru a diversifica decorurile, camerele se schimbă la câteva luni, cu noi teme și fundaluri interesante. 

„The Selfie Kingdom oferă un spațiu social interactiv, promovează arta și creativitatea și le oferă oaspeților un loc în care să se exprime liber și să se distreze. Ne dorim ca toată lumea să facă parte din această experiență distractivă și să-și  creeze amintiri frumoase”, spune Rania Naffa, fondatorul muzeului. 

În plus, muzeul va găzdui și expoziții și instalații originale ale mai multor designeri și artiști plastici. Mai mult, muzeul poate fi închiriat și pentru evenimente și petreceri private. 

Așadar, pentru o experiență foto inedită, care va strânge multe like-uri pe rețelele de socializare, pregătiți-vă camera foto și vizitați „Regatul Selfie” zilnic, între orele 11 si 20.