Bottega Veneta celebrează istoria designului italian în noua campanie

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-09-2023

în: Fashion

Bottega Veneta

Noua campanie Bottega Veneta pentru sezonul de toamnă-iarnă 2023 se inspiră din țara vibrantă pe care brandul o numește casă. Folosind ca fundal „spațiile arhitecturale neobservate” ale Italiei, campania emulează accentul distinct al colecției pe măiestrie și pe elementele de bază ale garderobei, unite de o dragoste comună pentru detaliile de design arhitectural.

Realizată de o serie de fotografi renumiți, printre care Malick Bodian, Louise și Maria Thornfeldt și Sander Muylaert, campania este însoțită de un film realizat de Massimiliano Bomba – același regizor responsabil pentru videoclipul Bottega Veneta „The Craftsmanship”, de la începutul acestui an.

Bottega Veneta

Campania pune în evidență modelele de iarnă caracteristice brandului în materie de genți, îmbrăcăminte exterioară și accesorii, într-o paletă de culori în tonuri strălucitoare de visiniu intens, verde profund si maro caramel. Texturile joacă și ele un rol important, fiind exprimate prin rochii delicate cu dantelă, tricotaje lungi, fuste cu pene și paltoane grele din piele.

Energy Expo 10-13 octombrie