Acer Predator Thronos Air – noul accesoriu suprem de gaming

Scris de Luxury
Publicat la data de: 09-09-2019

în: News

Anul trecut, gamerii din întreaga lume au fost impresionați de nebunia tehnologică pe care o încorpora Predator Thronos, lansat de Acer în cadrul IFA, la Berlin. Acesta aducea în cadrul celui mai mare eveniment tech din Europa cam tot ce vă puteți dori de la un scaun de gaming. Înălțime reglabilă, grad de înclinare de până la 140 de grade și materiale premium. Este arsenalul cu care se poate porni în orice misiune virtuală. Prețul, însă, a fost pe măsura produsului: peste 18.000 de Euro.

Exact un an mai târziu, Acer a prezentat o nouă versiune a scaunului de gaming la IFA 2019. Acesta se numește Predator Thronos Air și are un preț ceva mai accesibil decât predecesorul său. Scaunul este mai puțin încărcat de tehnologie, în sensul că gamerii vor trebui să regleze manual brațele scaunului, la modelul din 2018 acest lucru fiind controlat printr-o simplă apăsare de buton.

Predator Thronos Air păstrează, însă, structura masivă și capacitatea de a se conecta la trei monitoare. Cu toate acestea, prețul scade la “doar” 12.600 de Euro. Acer ne asigură că pro gamerii se vor bucura de același nivel de intensitate a experienței de joc. Thronos Air este dotat cu un birou modular pentru mouse și tastatură, structură rezistentă din oțel, braț pentru monitor, are suport reglabil pentru picioare și poate fi dotat cu alte elemente personalizate, cum ar fi suportul pentru cană sau camere de filmat. Una dintre caracteristicile cele mai interesante propuse de Acer rămâne funcția de masaj, care va ajuta utilizatorii să aibă parte de tot confortul în timp- sau după- ce își îndeplinesc misiunile virtuale de la bordul accesoriului suprem de gaming pentru o imersie totală în timpul jocului. Scaunul de gaming va fi disponibil pentru public începând din luna octombrie.