Younivers Summer Club, cel mai nou hotspot al Bucureștiului

Scris de Luxury
Publicat la data de: 30-08-2016

în: It happened

3J5A4340 (1024x683) 

Vara aceasta a avut loc lansarea Younivers Summer Club, acesta devenind noua destinație favorită a celor care își doresc un mix perfect echilibrat între relaxarea la piscină, distracția sub cerul înstelat și un restaurant cu preparate fine cuisine.

Vedete, bloggeri și reprezentați ai presei au participat la evenimentul de lansare al celui mai nou Summer Club din București și s-au bucurat de o atmosferă relaxată într-un cadru natural. Momentul culminant al serii a fost show-ul de înot sincron susținut de Aqualillies, cele 5 artiste, membre ale celei mai apreciate trupe de profil din lume, oferind un spectacol fermecător într-o coregrafie subacvatică uimitoare, pe un fundal sonor de inspirație retro.

DSC_9659

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Andreea Raicu, Daiana Anghel, Ilinca Vandici, Dana Sota, Lora, Anda Adam, Ana Morodan, Maurice Munteanu, Maria Andrei, Dana Savuică, Geanina Ilieș, Dorian Popa, Anne Ampawan, Andrei Vulpescu, Jorje și Andrei Leonte.  

Poziționat în zona de nord a capitalei – în imediata vecinătate a Centrului Expozițional Romexpo, a Turnurilor City Gate și a Bucharest Business Park – și beneficiind de un design exclusivist, Younivers Summer Club se definește prin însăși versatilitatea conceptului sub care funcționează: #Younivers By Day // #Younivers By Night.

3J5A4309 (1024x683)

#Younivers By Day

Elementele de design și decor ale Younivers Summer Club amintesc de atmosfera unei insule grecești. Combinațiile cromatice și cele de texturi au fost gândite pentru a asigura un grad ridicat de confort vizual și o experiență completă de răsfăț în mijlocul orașului.

3J5A4709 (1024x683)

#Younivers By Night

De joi până duminică, odată cu lăsarea serii, Younivers Summer Club devine principala destinație pentru distracție în aer liber. Volumul muzicii crește, spațiul relaxat de zi se transformă într-un club în aer liber, pe marginea piscinei, invitații putându-se bucura astfel de DJ în vogă și de o atmosferă electrizantă.

Inspirat de celebra viață de noapte din Mykonos, #Younivers By Night vine cu o nouă abordare: fiind singura piscină din București deschisă până la ora 04:00 se anunță a fi locul ideal pentru cele mai animate petreceri, asezonate cu băi nocturne, un meniu de băuturi care poate satisface cele mai pretențioase alegeri, precum și cu delicii culinare ce pot fi savurate până la miezul nopții.

3J5A4780 (1024x683)

www.younivers.ro