Epicul Apartament Louis Vuitton din Paris, revine cu servicii de haute MAROQUINERIE și rezervări

Scris de Luxury
Publicat la data de: 06-01-2015

în: Art & DesignNews & Features

Magazinul Louis Vuitton Montaigne redeschis.

Louis-Vuitton-Montaigne-Store-reopened-2014

O adresă epică se întoarce: Magazinul Louis Vuitton Montaigne a redeschis la numărul 22 Avenue Montaigne din Paris într-o nouă versiune modernizată de către arhitectul Peter Marino.

Peter Marino și-a imaginat un apartament elegant parizian, cu un concierge in-house pentru a satisface solicitările clienților. Pentru prima dată în Franța, oaspeții Louis Vuitton vor avea posibilitatea să rezerve apartamentul ca și locație de recepție pentru evenimente private.

Magazinul Louis Vuitton Montaigne prezintă ultimele oferte pentru femei și barbați ale casei de modă în materie de ready-to-wear, articole din piele, pantofi, accesorii, bijuterii și ceasuri și oferă un serviciu de haute-maroquinerie la comandă, pentru a personaliza fiecare detaliu în ceea ce privește mărfurile din piele. LV celebrează deschiderea cu produse unice care demonstrează savoir faire-ul francez.

Louis-Vuitton-Montaigne-Store-reopened-2014-

 

Louis-Vuitton-Montaigne-Store-reopened-2014-Louis-Vuittons-epic-address-returns-in-Paris-with-made-to-order-haute-maroquinerie-service

 

Louis-Vuitton-Montaigne-Store-reopened-2014-Louis-Vuittons-epic-address-returns-in-Paris-with-made-to-order-haute-maroquinerie-service1

 

shine-with-Louis-Vuitton-gifts