Harrods dezvăluie The Residence – primul club privat din Shanghai

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-07-2023

în: LifestyleNews

Harrods

În ceea ce spune că este o premieră mondială, retailerul britanic de magazine de lux Harrods a anunțat lansarea primului său club privat pentru membri. The Residence, un concept de cumpărături personale doar pe bază de invitație pe care Harrods l-a introdus pentru prima dată în Shanghai în timpul pandemiei COVID-19, va cunoaște o „evoluție” la sfârșitul anului 2023, devenind primul club privat pentru membri al magazinului britanic de lux.

The Residence, așa cum este cunoscut, este situat în Cha House, în inima orașului (unul dintre siturile de patrimoniu arhitectural din Shanghai, unde se află și Harrods Tea Room și Piano Bar). Clubul are un bar, un lounge spațios, săli de mese private și terase în aer liber. Acesta „va întruchipa chintesența luxului britanic al Harrods, creând o destinație dedicată celei mai bune ospitalități pentru o comunitate exclusivistă de membri”.

Clubul va oferi membrilor mese de clasă mondială de la Gordon Ramsay și le va pune la dispoziție unele dintre cele mai rare și mai exclusiviste băuturi din lume. Membrii The Residence se vor putea bucura de cine și cursuri de măiestrie private exclusive. Calitatea de membru va fi însoțită de acces automat la statutul Black Tier în cadrul programului Harrods Rewards și la beneficii asociate în Londra, precum și de acces la servicii de lifestyle ultra-premium, inclusiv Harrods Aviation, Harrods Estates, Harrods Interior Design și servicii de cumpărături private la magazinul din Knightsbridge.

De asemenea, membrii se pot „bucura de programul creativ al clubului, conceput atât pentru a divertisment cât și pentru a aprofunda expertiza personală în subiecte precum colecționarea sticlelor rare și achiziționarea de obiecte de artă, precum și pentru a beneficia de acces la conexiunile extinse și de neegalat ale concierge-ului Harrods și ale partenerilor brandurilor de lux”.

„The Residence” a fost creat pentru a servi o comunitate de clienți exigenți. Calitatea de membru este o propunere unică în Shanghai, care oferă nu numai mese și băuturi spirtoase de clasă mondială cu o rețea de persoane care gândesc la fel, ci și deblocarea serviciilor exclusiviste de lifestyle internațional și de concierge Harrods pentru a crea experiențe de neegalat pentru fiecare membru”, a declarat Michael Ward, directorul general Harrods.

Doar 250 de membri vor fi acceptați să se alăture The Residence, urmând ca alți membri să fie luați în considerare în urma nominalizărilor de la egal la egal. Vor exista trei niveluri de membri, începând de la 16.000 de lire sterline pe an.