Prada introduce aurul roz în colecția sa de bijuterii fine Eternal Gold

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 08-08-2023

în: Jewels

Prada

Toamna trecută, Prada a debutat cu prima sa linie de bijuterii rafinate, Eternal Gold. Colecția a fost prima colecție de bijuterii cu adevărat sustenabilă realizată de un brand global de lux care a folosit aur reciclat 100% certificat. Bijuteriile Prada sunt încorporate în practicile sustenabile care inspiră luxul secolului XXI, alături de tehnicile artizanale consacrate în timp și de pietrele și metalele prețioase.

În această vară, Prada Fine Jewelry tocmai a lansat patru noi modele încântătoare ca parte a colecției Eternal Gold. Perfect sincronizate pentru sezonul de vară, aceste piese uimitoare sunt realizate în aur roz care adaugă o notă de eleganță și romantism oricărui outfit.

Prada

Cerceii Prada Eternal Gold Nano Triangle Mono Triangle din aur roz sunt o bijuterie uimitoare, care emană eleganță și rafinament. Realizați cu o atenție meticuloasă la detalii, acești cercei deosebiți pun în evidență angajamentul Prada față de calitate și măiestrie.

Prada

Designul delicat al triunghiului din aur roz adaugă o notă de feminitate și modernitate, ceea ce face din acest model accesoriul perfect atât pentru purtarea zilnică, cât și pentru ocazii speciale. Versatili și eleganți, acești cercei mono sunt o adevărată piesă statement care va evidenția orice outfit.