Poudrée by Narciso Rodriguez

Scris de Luxury
Publicat la data de: 08-08-2016

în: Beauty News

NR-NARCISO-EAU-DE-PARFUM-POUDREE-PACKSHOT-PACK-CMYK-20X15-300DPI

Poudrée by Narciso Rodriguez 

Noua apă de parfum de la Narciso Rodriguez este un manifest al feminității și al seducției, o aromă delicată și puternică în același timp, ce provoacă dependență. Designerul a dorit să creeze un parfum senzual, care este imposibil de uitat.

Astfel, a fost scris al treilea capitol al liniei Narciso, care întruchipează atracția pură a femeii ce face timpul să se oprească în loc. Intens, dar fragil și diferit, totodată, Poudrée este aproape intoxicant prin aroma sa de mosc și prin amestecul floral de iasomie albă. Trandafirul bulgăresc se îmbină cu notele lemnoase de vetiver și cedru alb și negru, conferind parfumului un magnetism absolut.

Sticla apei de parfum Poudrée este un simbol al purității și al simplității – sub o formă cubică, transparentă se ascunde aroma feminină și extrem de provocatoare. Ambalajul etalează o nuanță de nude, inspirată de senzualitatea pielii, de frumusețea naturală. Pielea și mirosul devin astfel un tot unitar, emanând frumusețe și grație.

Imaginea acestei campanii este modelul Raquel Zimmermann, ce reprezintă femeia Narciso Rodriguez, caracterizată prin delicatețe și frumusețe pură. Privirea ei provoacă și surprinde în același timp, iar strălucirea pielii și postura regală o transformă într-o zeiță absolută, care personifică spiritul Poudrée.

NR-NARCISO-EAU-DE-PARFUM-POUDREE-BEAUTY-VISUAL NARCISO image9.indd