Palatul Noblesse – Lifestyle Palace

Scris de Luxury
Publicat la data de: 23-08-2016

în: News

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace lansează cel mai nou concept de târguri de lux:  Noblesse Palace Luxury Fairs.

În perioada 22 septembrie – 23 decembrie 2016, Palatul Noblesse te invită la o serie de evenimente speciale: Noblesse Palace Luxury Fairs. Renumite branduri de lux iși vor prezenta produsele și serviciile într-o clădire măreață și impunătoare, așezată pe o străduță veche chiar în centrul plin de forfotă al Bucureștiului.

Noblesse

În interiorul Palatului Noblesse, alături de piese de artă și design, vizitatorii vor descoperi o atmosferă unică. Organizatorii împreună cu expozanții vor oferi momente de inspirație în design, artă, fashion, frumusețe, tehnologie, definind adevărate repere pentru un stil de viață exclusivist. In săli decorate în diferite stiluri precum classic, eclectic, luxury sau industrial design, branduri de lux vor oferi o experiență unică, memorabiliă, care vor impresiona audiența și vor iesi din tipare.

Pe perioade a câte trei și șapte zile, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace prezintă eleganță, stil, confort, prestanță, elemente esențiale pentru persoanele care trăiesc după aceste valori.

Poza Principala

 

 Programul de vizitare pentru fiecare cele trei zile de târg este în intervalul orar 10:00- 22:00, iar în fiecare seară de joi, vineri și sâmbătă, începând cu ora 19:00, vizitatorii au parte de momente speciale după cum urmează:

 Joi: Eveniment de deschidere, Prezentarea expozanților & Cocktail Party

Vineri: Speech Invitat special & Cocktail Party

Sâmbătă: Moment artistic & Cocktail Party

Calendarul târgurilor este urmatorul:

  • Luxury Lifestyle Fair 22-24 Septembrie
  • Noble Drinks Fair 13-15 Octombrie
  • Exclusive Beauty & Fashion 20-22 Octombrie
  • Wedding Extravaganza Fair 3-5 Noiembrie
  • Jewels & Watches Fair 17-19 Noiembrie
  • Noblesse Palace Christmas Fair 17-23 Decembrie

 Accesul la târgurile de lux se va face pe baza de bilete. Prețul unui bilet este de 70 lei/vizitator/târg.

 www.palatulnoblesse.ro 

  facebook 

 

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors – showroom-uri de mobilier și decorațiuni de lux, Noblesse Academy – dezvoltare prin arte, biroul de design interior și arhitectură Studio Insign, Asociația Culturală Noblesse și Lifestyle Palace – Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup de firme este in Palatul Noblesse, o clădire monument istoric construită în 1881 de către arhitectul Alexandru Săvulescu în stil eclectic, situată pe strada Sfinților, nr 7. Din 1903 până în anii ’50, clădirea a fost proprietatea bancherului Leonid Berkovitz, apoi a intrat în posesia Partidului Comunist și a devenit Cercul Pionierilor și Șoimilor Patriei, Sectorul 2.  Retrocedată moștenitorilor legali, clădirea va fi vândută unui nou proprietar, iar în final va ajunge în posesia unei bănci. Mai mult de 20 de ani este nelocuită, timpul lansând grave amprente asupra ei, însă din 2012 intră în posesia Group-ului Noblesse care o restaurează în totalitate, redându-i frumusețea și eleganța, devenind un centru unic în Europa.