Muzeul temporar Art Safari 2019, în premieră cu program nocturn

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-08-2019

în: News

Pentru ediția din 2019, Pavilionul de Artă București — Art Safari va găzdui tururi nocturne pentru iubitorii de artă.

Tururile nocturne vor fi organizate vineri, 27 septembrie și 4 octombrie, în intervalul orar 22:00-1:00. Ediția din acest an va avea loc între 27 septembrie și 6 octombrie, la Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piața Universității.

”Art Safari a oferit întotdeauna mai mult decât experiența clasică a vizitei la muzeu, așa că anul acesta, pentru prima dată în istoria Art Safari, ne deschidem porțile și în timpul nopții, lansând o provocare: vino să îți începi weekend-ul într-un muzeu, în timp de te bucuri de muzică și artă live! Da, expozițiile de artă nu au fost niciodată mai incitante!”, a declarat Ioana Ciocan, director general al Pavilionului de Artă București – Art Safari.Un bilet pentru turul nocturn poate fi achiziționat la prețul de 99 de lei.

În acest an, Art Safari București 2019 va găzdui, pe o suprafață de 10.000 mp, cea mai mare expoziție dedicată pictorului Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, o expoziție de sculptură de la 1800 până în 2019, o expoziție dedicată artei supercontemporane, o expoziție dedicată artei chineze contemporane, un program educațional (Art Safari Kids) și un program de dezbateri (Art Talks).

Galerie Foto