Muzică fără anotimp – Spectacol muzical Ozana Barabancea și Lumini Sonore Orchestra

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 05-03-2019

în: News

Ozana Barabancea revine pe scena Teatrului Elisabeta, în luna mărțișorului, marți, 12 martie, începând cu ora 19:00, cu un program special dedicat tuturor iubitorilor de muzică.

Ozana Barabancea este unul dintre artiștii neobosiți care lucrează pentru a ne dărui lumina prin sunetele sale. Paleta profesională bogată și dăruirea sunt  două dintre multele elemente care o recomandă. Jazz, muzică ușoară, pop sau operă sunt câteva dintre genurile pe care Ozana Barabancea le mânuiește cu măiestrie. Și-a început activitatea în anul 1990 și, de atunci, este în permanență pe scenă, iar în anul 1997 este laureată a Festivalului de Jazz “Napocensis”. De asemenea, face parte din Corul Operei Naționale din București. Solista a jucat în filmul “Supraviețuitorul”, regia Sergiu Nicolaescu și în musicaluri precum “Chicago” (r. Ricard Riguant), “Launtrec la Bordel” (r. Horațiu Mălăele) și “Un altfel de cabaret” (r. Anca Sigartău).

Pasiunea pentru dirijat a pornit încă din copilărie, când își dirija toți colegii. Ulterior, la maturitate, ajunge să dirijeze prima orchestră de femei din România, ba mai mult, a înființat Lumini Sonore Orchestra. Astfel, acest proiect de suflet al Ozanei a luat ființă pe 25 martie, de Buna Vestire, iar primul concert susținându-l la Gala Lumini Sonore. Orchestra abordează o vastă paletă de genuri de la uverturi de operă, arii, duete, la muzică de film, cantonete, chansonete, muzică ușoară românească orchestrată simfonic.

Așadar, vino marți, 12 martie, începând cu ora 19:00 la Teatrul Elisabetam pentru a te delecta cu muzică de calitate oferită de Orchestra Lumini Sonore, sub atenta îndrumare a Ozanei Barabancea.

Galerie Foto