Pădure tropicală în Dubai

Scris de Luxury
Publicat la data de: 05-10-2016

în: News

close-up-2-jpgdubai-rosemont-towers-zas-architects-dubai-close-up

Se pare că, în 2018, Dubaiul va inaugura primul hotel din lume cu pădure tropicală proprie, un proiect al cărui cost total se va ridica la aproximativ 266 milioane de euro. Hotelul va purta numele de „The Rosemont Hotel & Residence” și este preconizat să devină o nouă atracție turistică de lux.

Pădurea tropicală se va întinde pe suprafața a cinci etaje, în interiorul celor două turnuri ale hotelului, care măsoară 47 de etaje. Întregul spațiu promite să abunde în plante exotice, ceea ce va crea o experienţă unică pentru oaspeți. Totodată, autorii proiectului spun că hotelul va fi o adevărată atracţie și o destinație de vacanță în sine datorită plajei artificiale pe care o va încorpora, alături de ceea ce se anunță a fi prima pădure tropicală din Orientul Mijlociu.

Hotelul va avea 450 de camere și apartamente în fiecare turn, un sky lobby la etajul 26, o piscină la nivelul superior care se va extinde peste marginea clădirii, restaurante, VIP lounge, Spa și săli de conferințe. Suplimentar, vor mai fi incluse o zonă de joacă pentru copii, o pistă de bowling, parc și trambulină.

Hotelul este proiectat de către ZAS Architects, companie renumită și pentru alte proiecte extravagante din Dubai.

rosemont-hotel-rainforest-01-cr-plompmozes