Insula privată Calivigny, o experiență luxoasă de la 132.000 de dolari pe noapte

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-08-2019

în: News

Cei care își doresc să petreacă o vacanță de neuitat într-un locație deosebită pot alege Insula privată Calivigny din Indiile Vestice. Pentru un preț de 132.000 de dolari pe noapte, tu împreună cu până la 40 de invitați puteți servi masa la un restaurant cu stele Michelin sub clar de lună, înconjurat de mare.

Insula Calivigny se întinde pe o suprafață de peste 161 de mii de metri pătrați, fiind la o distanță de 10 minute de mers cu o ambarcațiune din Grenada. Mulți dintre turiști ajung pe insulă la bordul unui mega-iaht.

Proprietatea exclusivistă are două vile private și trei căsuțe pe plajă, oferind spațiu suficient pentru vizitatori. Aici se pot organiza evenimente diverse cum ar fi reuniunile de familie, întâlniri corporate sau chiar nunți.

Printre facilitățile oferite pe insulă putem menționa două piscine exterioare, un centru de fitness, terenuri de tenis, fotbal și baschet, dar și piste pentru ciclism și alergat. Nici copiii nu se vor plictisi pe insulă, fiind disponibilă o casă în copac unde cei mici se pot distra cu jocuri video și board games.

Cei care practică sporturi nautice vor avea toate condițiile, iar invitații vor putea petrece timp și în sala de cinema din exterior sau la un meci de biliard.

Circa 80 de angajați se vor asigura că invitații vor avea parte de cea mai bună mâncare și băutură pe proprietatea exclusivistă. Aranjamentele florale de pe insulă sunt furnizate de Chelsea Flower Show, iar în fiecare cameră există picturi originale.