Îngrijire la început de toamnă cu Iehana Cosmetics

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-08-2021

în: Beauty News
Iehana Cosmetics

Începutul toamnei vine cu schimbări în rutina de îngrijire a pielii. Pentru a nu fi luați prin surprindere de aceste modificări, cei de la Iehana Cosmetics au lansat o gamă dedicată îngrijirii tenului la începutul sezonului rece.

Cunoscuți pentru inovația lor din industria cosmeticelor și anume, utilizarea apei Kangen, o apă pură, alcalină, ionizată și anti-oxidantă ce are un puternic efect de rejuvenare a pielii, Iehana Cosmetics este un brand sustenabil care folosește numai ingrediente naturale, eliminând din formulele lor chimicale, precum parabeni sau coloranți sintetici.

Pentru a menține un aspect sănătos al pielii, actualizarea rutinei de înfrumusețare este esențială. Mai mult decât atât, utilizarea produselor corespunzătoare fiecărui sezon este la fel de importantă. De aceea, brandul de cosmetice organice, Iehana Cosmetics, vine cu o nouă gamă de produse și formule specializate pentru acest tip de îngrijire dedicată schimbării anotimpurilor.

Iehana Cosmetics

PROLift Day

Crema hidratantă Prolift Day ajută la protejarea tenului împotriva factorilor externi, dar și la lupta împotriva ridurilor astfel redând elasticitatea pielii. Formula unică ce conține Retinol 0,05%, acid hialuronic, colagen, coenzima Q10 și floare de colț oferă rezultate vizibile și rapide de întinerire, în doar câteva săptămâni de la prima utilizare.

Iehana Cosetics

PROLift Night

Crema antirid PROLift Night previne semnele de îmbătrânire prematură în timp ce dormi. Datorită ingredientelor 100% naturale, precum Retinol 0,5%, acid hialuronic, colagen, coenzima Q10 și floare de colț, aceasta estompează ridurile vizibile la scurt timp după utilizare. Cele 11 surse bioactive pentru hidratare, 10 surse bioactive de prevenire a ridurilor, 10 surse bioactive antioxidante, 12 surse bioactive pentru regenerare, 6 surse bioactive pentru purificare, 4 surse bioactive antiinflamatoare, 3 surse bioactive pentru circulația sangvină lasă pielea revigorată, întinerită și cu un plus de vitalitate.

Iehana Cosmetics

Serum anti-aging

Pentru a completa ritualul de îngrijire, Iehana Cosemtics lansează și un serum anti-aging ce deține o formulă complexă numită Wonder Serum. Aceasta îmbină peptidele vegetale cu coenzima Q10, uleiuri și vitamine (A, C, E). Datorită acestui complex fermitatea pielii este restabilită, atât ridurile profunde, cât și liniile fine sunt vizibil reduse, oferind tenului luminozitate și o hidratare intensă.  

Iehana Cosmetics

Balm Cleanser 

Demachiantul solid Balm Cleanser este dedicat persoanelor cu pori dilatați. Formula eficientă cu shea, vetrice albastră marocană și nalbă, elimină machiajul, sebumul în exces și impuritățile, în timp ce vetricea albastră marocană și extractul de nalbă îndepărtează delicat celulele moarte ale pielii. 

Iehana Cosmetics

Green Elixir

Pentru că pandemia a scos în evidență importanța igienizării mâinilor, iar gelurile dezinfectante sunt dure cu pielea, Iehana Cosmetics lansează Green Elixir, un gel de mâini delicat ce conține ingrediente antibacteriene precum alcool etilic, aloe și mirt. Acesta este conceput să purifice și să hidrateze intens, lăsând pielea mânilor catifelată și igienizată.

Iehana Cosmetics

Blooming Sensuality

Parfumul Blooming Sensuality încheie cu succes ritualul de înfrumusețare. Creat cu pasiune și cu uleiuri esențiale pure, certificate organic, acest parfum îți învăluie simțurile cu note dulci de vanilie și patchouli îmbinate armonios cu note de citrice, precum mandarina.

 

PRODUSELE IEHANA SE GĂSESC ÎN ROMÂNIA PRIN ONLINE SHOP iehana.com / douglas.ro, precum și în magazinele Douglas din Ploiești, AFI Palace Brasov și Iulius Mall Cluj-Napoca. În București:  OTOTO Store.