Fresh Couture by Moschino

Scris de Luxury
Publicat la data de: 04-08-2016

în: Beauty News

Moschino Fresh

Fresh Couture by Moschino

Al doilea parfum Moschino, conceput sub bagheta creativă a lui Jeremy Scott, este inspirat de colecția de primăvară 2016 a casei, fiind un adevărat paradox, deoarece îmbină un element banal, comun pentru orice femeie, cu aroma specifică Moschino.

Sticla parfumului este prezentată sub forma unui produs de curățenie, însă ascunde un parfum prețios ce aduce laolaltă elementele unice ale brandului. Astfel, Moschino transformă un obiect banal într-unul „statement”, pentru a accentua faptul că o esență valoroasă se poate camufla adesea într-un recipient cât se poate de comun.

Un produs surprinzător și ironic în același timp, Fresh Couture combină accentele fresh cu cele florale, având note de top de mandarină și bergamotă, îmbogățite cu exoticul ylang-ylang. Zmeura delicioasă vine în contrast cu aroma florală de bujor alb și osmanthus. Notele de bază transmit esența modernă a parfumului prin acorduri lemnoase de cedru, patchouli alb și ambrox. Alberto Morillas este cel care a ales aromele pentru Fresh Couture.

Imaginea campaniei Moschino Fresh Couture este nimeni alta decât cunoscutul supermodel Linda Evangelista, fotografiată de Steven Meisel, sub atenta supraveghere a lui Jeremy Scott.

Ambalajul parfumului este confecționat din cele mai elegante materiale, afișând detalii aurii.

Moscchino Fresh2