evian Brumisateur, unicul spray facial cu apă minerală naturală din Alpi

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-08-2019

în: News & Features

Producătorul de apă minerală naturală evian vine în ajutorul celor care își doresc o piele strălucitoare cu aspect sănătos, prin intermediul spray-ului facial evian Brumisateur.

Pulverizarea fină a spray-ului împrospătează pielea pe parcursul zilei, produsul putând fi folosit în orice condiții, fie că suntem la plajă, acasă, la sală, în călătorii sau chiar la birou. Fiind testat dermatologic, acesta se potriveşte tuturor tipurilor de ten, chiar şi celui sensibil.

Spray-ul Brumisateur a fost creat în urmă cu peste 50 de ani. Prima sa utilizare a fost una dermatologică, adresându-se în special victimelor arsurilor. Nealterată, apa minerală naturală evian beneficiază de un echilibru mineral unic şi un pH neutru, alături de o puritate excepţională.

Spray-ul facial este esențial în ritualul zilnic de îngrijire a pielii, însă poate fi folosit cu succes și pentru curățarea delicată a pielii bebelușilor.

Începând din luna iunie, evian Facial Spray va fi prezent şi pe piaţa din România, în magazinele Sephora, Douglas, Kendra Beauty Cosmetics, Farmacia Tei, dm-drogerie markt. Spray-ul va fi disponibil în variantele de 50, 150, respectiv 300 de mililitri.