Prestigioasele saltele Dorelan, pentru un somn aproape de perfecțiune

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-07-2021

în: Art & Design

Saltele Dorelan

Somnul bun are contribuții semnificative pentru sănătate, longevitate și o stare de bine care este greu de descris în cuvinte, iar Dorelan a înțeles acest lucru mai bine ca oricine. Cu o tradiție de peste 50 de ani în producția saltelelor de calitate „Made in Italy”, compania oferă soluții luxoase potrivite pentru cele mai somptuoase locuințe.

Saltele Dorelan

Specialiștii Dorelan consideră că somnul este secretul natural și cel mai puternic ingredient pentru o sursă bogată de energie psihică și fizică, oferind în același timp și pace interioară.

Filosofia manufacturii unei saltele care oferă cel mai bun somn a fost perfectată de Dorelan în ultimele decenii. Brandul este conceput pentru a fi lider incontestabil, fabricând produse care nu au egal. Excelența definește întreg portofoliul companiei, pornind de la saltele, paturi, rame de pat și somiere, până la huse de protecție, toppere și perne memory.

Cele mai exclusiviste produse Dorelan sunt prezente și în România, în showroom-ul Imperia Luxury Home, deschis în nordul Bucureștiului. Clienții români au acum acces la produsele de top care poartă marca italiană a măiestriei și spiritul unei afaceri de familie cu tradiție.

Inovație îmbinată cu lux

Calitatea garantată de artizanii Dorelan se îmbină armonios cu noile soluții tehnologice și de design, astfel încât fiecare saltea să ofere o experiență personalizată de odihnă. 

Saltelele Dorelan au o garanție de cinci ani, printr-un concept nou lansat în piață. Compania asigură că în această perioadă salteaua nu-și schimbă forma și nici proprietățile, datorită materialelor avansate folosite în producție.

„Un somn bun de noapte îmbunătățește calitatea vieții” – acesta este principiul după care s-a ghidat Dorelan încă de la înființare. Iar tehnologiile inovatoare pentru spuma și arcurile incluse în saltele confirmă acest crez.

Cercetările extinse în materie de ergonomie și știință a somnului au condus la crearea spumei Myform. Aceasta asigură o igienă foarte bună a saltelei datorită respirabilității bune cu proprietăți termice avansate.

De exemplu, salteaua cu stratul Myform Memory HD reacționează la căldura și presiunea corpului, adaptându-se la forma acestuia. Respirabilitatea saltelei este un alt factor care trebuie luat în considerare, având în vedere că, în timpul somnului, corpul eliberează lichid sub formă de transpirație, iar jumătate din cantitate ajunge în saltea fără să realizăm. Pentru o igienă de top a saltelei, este recomandată utilizarea Myform Air, spuma cu pori mari pentru o prospețime sporită.

Toate aceste proprietăți transformă salteaua cu spumă într-o opțiune ideală, care oferă suport personalizat și ergonomie maximă dezvoltată în laborator, disponibilă acum în locuințe din toată lumea.

Prin Twin System, Dorelan a introdus soluția tehnică cu arcuri pentru confort și durabilitate a saltelei. Sistemul este compus din arcuri spiralate duble din oțel care se întrepătrund. Un arc asigură suport dedicat, în timp ce celălalt oferă confort ergonomic. Saltelele din această categorie sunt prevăzute cu 2.000 de arcuri, având huse din materiale nobile precum mătasea și căptușeli din cașmir.

Saltelele cu arcuri oferă suport optim pentru fiecare parte a corpului, cu fermitate care garantează un somn bun. 

Alegerea unei saltele cu spumă sau arcuri este pur personală și depinde de abordarea clienților în materie de confort și stare de bine. Tocmai de aceea, în showroom-ul Imperia Luxury Home veți găsi o gamă extinsă de saltele care pot fi testate pentru a cunoaște în detaliu beneficiile. Dorelan va desăvârși proiectul amenajării unui dormitor cu elemente de design luxoase, reușind să satisfacă cele mai pretențioase cerințe privind experiența unui somn aproape de perfecțiune.

Dorelan, alegerea industriei ospitaliere de lux

Saltelele și accesoriile Dorelan sunt alese de cele mai luxoase hoteluri din lume, iar producătorul echipează cele mai importante vase de croazieră, cu destinații exotice. Astfel, clienții care s-au obișnuit cu experiența unui somn de calitate se pot bucura de odihnă și relaxare cu produsele Dorelan atunci când sunt în concediu sau în călătorii de afaceri.

www.imperialuxuryhome.ro

Galerie Foto