Le Tour Du Monde

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-07-2016

în: Travel

Le Tour Du Monde – Călătorie în jurul Pământului

Adevărații călători și excursioniști, care caută servicii confortabile și luxoase în locuri mai puțin vizitate sau în mod curent inaccesibile, doresc de la o călătorie altceva: să fie mai specială, personalizată și adaptată dorințelor lor. De aceea, începând cu anul 2011, cei interesați de un tip nou și unic de “Călătorie în jurul Pământului” se pot adresa agenției de turism Leonardo, care încă de la înființarea sa în anul 1997, oferă sejururi luxoase în destinații exotice în toată lumea. Leonardo este prima agenție în Europa Centrală și de Est care organizează exclusiv, doar o dată pe an, acest tip de voiaj atractiv pentru un număr limitat de clienți.

1 - Antigua
Antigua
3-Patagonia
Patagonia
2 - Iguazu
Iguazu

O călătorie unică în jurul Pământului
Pe parcursul întregii călătorii nu va trebui să schimbați avionul, compania aeriană sau poarta de îmbarcare, toată călătoria desfășurându-se cu același avion, unde vă puteți alege locul care va fi același pe toată durata călătoriei. Fiecare localitate, oraș, atracție naturală ori plajă pe care le vizitați pe traseu sunt unice și deosebite. Niciuna dintre destinații nu este aleasă la întâmplare, ci fac parte dintre minunile pe care le oferă Pământul. Același lucru este valabil și pentru hotelurile luxoase alese în destinațiile individuale ale “Călătoriei în jurul Pământului”, fiecare țară pregătind un program complet destinat să vă încânte simțurile și să vă creeze amintiri prețioase. Cei pasionați de sporturi de lux pot beneficia și de un program de golf alternativ în destinații selectate, iar echipamentul de călătorie pentru golf va fi transportat gratuit. Organizarea și stabilirea traseului “Călătoriei în jurul Pământului” sunt plănuite în așa fel încât temperaturile din localitățile vizitate să fie plăcute, iar diferențele de fus orar între escale ușor de suportat.

Mai mult de 9 concedii exotice în 23 zile
În decursul celor 23 zile, pentru excursioniștii Călătoriei în jurul Pământului sunt pregătite 9 escale atractive cu durata medie de ședere de două zile și jumătate, intervalul de timp necesar ca exploratorul să absoarbă în mod plăcut atmosfera locală, să cunoască ce este mai interesant, să deguste specialitățile locului și nu în ultimul rând să se odihnească între două zboruri. Pe scurt, în cele 3 săptămâni veți petrece 9 concedii diferite în condiții de 5 stele, fiecare dintre acestea lăsându-vă un alt gust și impresii noi.

În 23 de zile, fiecare pasionat de călătorii își va îndeplini visul, se va bucura de superioritatea plajelor caraibiene, polineziene și microneziene, va descoperi giuvaerele naturale sud-americane – cascadele Iguazu și ghețarii din Patagonia, uitata Insulă a Paștelui, îndepărtatele Noua Zeelandă și Australia, precum și bijuteria istorică unică a Asiei – Angkor Wat din Cambodgia.

Cazare de lux
Pe toată durata Călătoriei în jurul Pământului, agenția de turism de renume și demnă de încredere se va ocupa de calitatea condițiilor de transport, masă și cazare, aceasta făcându-se, bineînțeles, în hoteluri de lux din lanțuri internaționale alese, precum: Belmond – fostul Orient Express, Four Seasons, Sofitel, Park Hyatt, Shangri-La sau Sandals.

6-Auckland
Auckland
4-Easter Island
Easter Island
5-Bora Bora
Bora Bora

Transportul „Private Jet“
Transportul aerian al Călătoriei în jurul Pământului cu decolare din București este asigurat de liniile aeriene cehe Travel Service, care fac parte dintre cele mai mari societăți de transport din Europa Centrală. Avionul modern Boeing 737-800 NG (NG – de generație nouă, cu vechime de 1 an) va fi special amenajat din versiunea clasică cu 189 locuri la configurația confortabilă cu 56 de locuri cu servicii în spiritul „Private Jet“. Scaunele standard (de trei locuri) vor fi înlocuite cu fotolii de piele confortabile și comode (de două locuri), cu rabatare până la 120°, iar confortul și siguranța zborului, precum și comoditatea la bord vor fi asigurate de trei piloți cu experiență și patru stewardese care vor veni în întâmpinarea nevoilor fiecăruia dintre pasageri. Îmbarcarea călătorilor înainte de fiecare zbor va fi simplificată și accelerată, nemaifiind necesară rezervarea locurilor în avion. De la primul până la ultimul zbor pe parcursul Călătoriei în jurul Pământului, fiecare călător va avea locul „său“ în avion, loc pe care și-l va alege încă de la achiziționarea excursiei.

Medic la bord
Parte componentă a echipajului care va fi la dispoziția călătorilor pe durata întregii excursii atât la bordul avionului, cât și în perioada sejurului va fi și un medic profesionist român. În afară de servicii medicale de bază și consultații, acesta își va pune la dispoziție experiența proprie, oferind sfaturi despre cum pot fi depășite eventualele probleme din timpul călătoriei. Pe lângă acestea, va exista în permanență la dispoziție trusa de călătorie pentru primul ajutor, dotată în mod profesional.

Ghizi turistici români
În locurile de sejur, de la aterizare până la decolare, toate serviciile vor fi supravegheate și asistate personal de trei ghizi români cu experiență. De asemenea, împreună cu ghizii locali, aceștia vor însoți toate excursiile și vizitele planificate. După aterizare, călătorii vor fi împărțiți întotdeauna în grupuri mai mici, astfel încât într-un autocar de transfer să nu fie mai mult de 19 persoane. Fiecare autocar va avea la dispoziție un ghid român și unul local.


www.leonardo.travel

9-Cambodia
Cambogia
australia, new south wales, sydney, the opera house and harbour bridge lit up at dusk.
Sydney
8-Palau
Palau