K18 a lansat prima gamă de șampoane în România

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-07-2022

în: Beauty

K18

Brandul american de haircare K18 a lansat în România primele șampoane care curăță și echilibrează ph-ul părului și al scalpului, contribuind la repararea acestuia cu ajutorul formulei unice, patentate, K18Peptide.

Proiectate să îndepărteze blând, dar eficient, 99% dintre reziduurile de pe suprafața firului de păr, detoxifiindu-l, șampoanele din gama PEPTIDE PREP™ echilibrează pH-ul și îl pregătesc pentru un styling perfect. Categoria PEPTIDE PREP™ a fost concepută pentru a crea cea mai curată bază pentru un păr sănătos și va face din fiecare aplicare K18 o experiență pentru sănătatea părului. Din această gamă de șampoane fac parte K18 PEPTIDE PREP™ Detox Shampoo și PEPTIDE PREP pH Maintenance Shampoo, ambele având o formulă vegană și cruelty-free.

K18

Noile produse din gama PEPTIDE PREP™ au fost descoperite în premieră de peste 100 de hairstyliști și specialiști din industria de frumusețe profesională, celebrități, influenceri și reprezentanți Mass Media.

Invitații au respectat dress code-ul evenimentului, All White, similar celui de la evenimentul de lansare de anul trecut, devenit un trademark al K18. Vedete de top precum Cătălin Botezatu, Dani Oțil, Răzvan Simion, Alexia Eram, Raluca Bădulescu, Alexandra Ungureanu, Andreea Perju, campioanele olimpice la canotaj Simona Radiș și Ancuța Bodnar, Nicoleta Nucă, Gabriela Prisăcariu, Daliana Răducan, Oana Roman, Octavia Geamănu, influenceri cunoscuți, bloggeri și reprezentanți Mass Media, au salutat lansarea noii game K18 PEPTIDE PREP™ în România.

K18

Top Line este unicul distribuitor în România al produselor K18, în acest moment fiind disponibile: Leave-In Repair Mask (5/50/150ml), Professional Repair Mist (150ml), K18 PEPTIDE PREP™ Detox Shampoo și PEPTIDE PREP pH Maintenance Shampoo.

Produsele K18 sunt disponibile în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.topline.ro și în saloanele partenere Top Line.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie