Fouquet’s Barriere Paris – Excelență în cultura pariziană

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-07-2014

în:

HotelFouquetsBarrireHD

Moștenitor al tradițiilor de familie în industria hotelieră de peste un secol și singurul hotel de cinci stele încă deținut de o familie franceză, Fouquet’s Barrière oferă o experiența pariziană într-un cadru extrem de luxos. Camere spațioase, tehnologie de ultimă oră, un somptuos Spa, restaurante cu stele Michelin, grădină interioară magnifică, personal primitor și atent, toate aceste caracteristici fac parte din spiritul hotelului Fouquet’s Barrière care își primeste oaspeții într-un decor contemporan și odihnitor, continuând să îmbogățească tradiția legendară a locului.

Situat chiar în inima capitalei franceze, Hotelul Fouquet’s Barrière care reinterpretează stilul  Haussmannian într-o entitate unitară, păstrând în același timp moștenirea trecutului,  se află pe una dintre cele mai frumoase bulevarde din lume, Champs-Elysees. 

IMG_2979-v2-1

Fiind o juxtapunere de lumi și tendințe: baroc, suprarealism și clasicism, hotelul își întâmpină oaspeții într-o atmosferă calmă și linistită, cu pereți usor curbați, acoperiți cu piele maro și brodați cu motivul vegetației, reprezentând semnătura hotelului. Atmosfera primitoare este accentuată de draperiile aurite, oglinzile supradimensionate și sunetul blând al candelabrelor suspendate din chihlimbar și suflate cu sticlă de Murano. Pe când scara impunatoare din marmură, reprezintă o invitație irezistibilă către restaurantele Diane, Fouquet’s, La Petite Maison de Nicole, Galerie Joy sau către barurile Le Lucien și Marta, unde gastronomia franțuzească vă va încanta din nou simțurile. La doar câteva minute distanță se află multe atracții culturale pariziene precum Grand Palais, Palais de Tokyo, Musée du Quai Branly, malurile râului Sena și cele mai faimoase restaurante din orașul luminilor.

Hôtel Fouquet's Barrière Superior room HD 3

Camerele extrem de spațioase au fost concepute la cel mai înalt confort, cu nuanțe armonioase de aramă, abanos, aur și mahon oferind o atmosferă caldă și intimă, consolidată printr-o iluminare plăcută a cărei intensitate poate fi ajustată subtil. Paturile tapițate din materiale skaï si camptușite cu nasturi de aur, sunt înconjurate de noptiere pe care stau lămpi personalizate, mărci înregistrate ale hotelului de lux parizian. Iar mobilierul din șagrin și mahon cât și canapelele acoperite cu catifea în dungi, stabilesc armonios decorul camerei, mai ales odată înlaturate perdelele din damasc care oferă vederi uimitoare asupra celebrului bulevard Champs-Elysée.

Daca vrei sa ai o doză de relaxare și mai profundă chiar în centrul Parisului, intră în lumea Shiseido la U Spa Barrière Shiseido și descoperă “savoir-faire-ul” japonez fondat pe o experiență prețioasă 140 de ani și OMOTENASHI, un cuvânt pe care trebuie sa-l traduci cu inima. Omotenashi este despre devotamentul față de clienți și este tradus prin abordarea cu perspectivă holistică, mirosul, senzualitatea și texturile combinate a produselor Shiseido care oferă o experiență pură și unica.

 

Galerie Foto