Elysee prezintă noua colecție Ideo Parfumeurs

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 06-07-2017

în: Beauty

Parfumeria Elysee este o lume aparte, unde veți descoperi noi repere și semnificații. Esențe artizanale, aflate pe liste de așteptare în întreaga lume, cele mai bune linii de îngrijire corporală, alături de accesorii sofisticate sunt expuse într-o ambianță unică, ideală pentru acel moment special… momentul tău. Aici, într-un cadru cu adevărat deosebit, iubitorii esențelor rare evadează din cotidian pe note muzicale și olfactive de excepție. Elysee este un univers extrasenzorial care face diferența printr-o atmosferă excepțională și servicii excelente de consultanță.

 

Numele casei Ideo provine din prescurtarea cuvintelor franțuzești Ideal Olfactif – excelența olfactivă pe care Ideo se străduiește să o atingă. Create în Beirut, Liban, de către Ludmila și Antoine Bitar, parfumurile Ideo Parfumeurs sunt inspirate de energia creativă și unică a acestui oraș, dar și de incitantele contraste pe care le putem întâlni la tot pasul, rezultând parfumuri sofisticate și, totuși, rebele.

Parfumurile Ideo adună aceste energii laolaltă, într-un mod unic, oferind o eleganță atemporală, o atingere de originalitate, dar și un strop de libertate. Procesul de creație începe cu un moment de inspirație: un loc din lume, un eveniment, o legendă, un sentiment, transformând parfumul într-o adevărată operă de artă.

Cele șase parfumuri ale noii colecții conțin mai puțin de 20 de ingrediente naturale principale, deosebit de prețioase. Astfel, clienții au posibilitatea să recunoască ceea ce vor mirosi.

 

Malika’s Temptation

Cine este? La început pare o persoană clasică și timidă, dar care se dovedește, într-un final, a fi îndrăzneață și decisă… Totul a început de la o idee: cum să se redea, într-un parfum, diferitele stări ale feminității. Puternicul și decisivul duo dintre praline și ylang-ylang din notele de vârf va lăsa loc, cu greu, acordurilor de oud și ambră.

Weekend à Fontainebleau

Pentru cine? Pentru cei care adoră mirosurile clasice, dar cu o atingere modernă… Este tributul parfumierului oferit parfumurilor din anii ’30 și ’40 ai Belle Epoque, dar cu o întorsătură modernă. Notele vintage și soapy de aldehide verzi se transformă într-un buchet floral modern și metalic.

Prison Blues

Pentru cine? Pentru cel dornic de aventură, dar care își păstrează eleganța… Parfumul este un oud neașteptat și diferit… Acest ingredient reprezintă ADN-ul casei Ideo Parfumeurs. Este plin de contradicții, în care acordurile verzi și lemnoase oferă oudului acea prospețime incredibilă.

London to Mumbai

Cine este? Un hyper sofisticat ce poartă șosete nonconformiste… O creație specială, un cocktail neobișnuit, o reprezentare olfactivă a atmosferei pe care nu te-ai fi așteptat să o descoperi într-un singur parfum – un barber shop britanic și unul din Mumbai.

Tarbouch Afandi

Pentru cine este? Pentru o persoană clasică, dar care are întotdeauna acea amprentă personală și la modă… O experiență mediteraneană, o plimbare printre strălucitoarele grădini pline de mandarini (afandi) copți, care deschid calea către atmosfera petrecerilor din amurg, pe note de tabac și acorduri animalice pline de senzualitate.

Last Canto

Pentru cine este? Pentru o doamnă senzuală, cu puțin sarcasm, care riscă totul pentru dragoste și succes… Balerina a sosit, cu fața sa inocentă, înconjurată de mirosul cald de talc și cremă. Dintr-odată, simfonia se oprește pentru a lăsa loc unei Valkyrie îmbibate în condimente și note pudrate.

Parfumurile Ideo Parfumeurs se găsesc, în exclusivitate, în magazinele Elysee: Elysee Gallery (Calea Victoriei, nr. 39) și Elysee Marriott (Calea 13 Septembrie, nr. 90 – în incinta hotelului Marriott), iar prețul per 100 ml/g este de 540 lei.

 

www.elysee.eu.com