Clinica Magic Smile – Profesionalism cu zâmbetul pe buze!

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 31-07-2019

în: Beauty

Povestea Clinicii Magic Smile a început în anul 2006, când Dr. Floriana Tudorache, medic stomatolog cu dublă specializare în implantologie orală și endodonție, a pus bazele unui centru de excelență în reabilitarea orală totală pe piața stomatologică din România. Printr-o abordare multidisciplinară sunt oferite tratamente stomatologice complexe, folosind tehnici inovatoare și materiale premium. Echipa formată din medici supraspecializați este pregătită și certificată la standarde internaționale pentru a utiliza cu măiestrie cea mai performantă aparatură din domeniu, care conferă pacientului un grad sporit de siguranță și confort.

Fiecare medic este specializat într-un anumit domeniu (estetică dentară, chirurgie oro-maxilo-facială, implantologie, ortodonție, endodonție la microscop, pedodonție, parodontologie, protetică și ocluzologie) și execută doar anumite tipuri de manopere, dar la un nivel mult mai ridicat și cu o rată de succes mult mai mare. Cheia reușitei o reprezintă buna colaborare între acești specialiști, pentru ca planul de tratament să fie finalizat cu succes.

Sănătatea orală reprezintă obiectivul suprem și, totodată, pasiunea echipei de medici, iar misiunea clinicii este de a-și păstra promisiunea făcută pacienților: servicii stomatologice ireproșabile.

Scopul Clinicii Magic Smile este de a face vizita fiecărui pacient în cabinetul stomatologic cât mai confortabilă și mai sigură și de a elimina orice bariere, fie ele legate de timp, accesibilitate sau experiențe neplăcute din trecut.

Specialiștii de la Magic Smile tratează fiecare caz în parte ca pe o nouă provocare și depun toate diligențele ca să obțină cele mai bune rezultate. Pacientul se află în centrul actului medical, iar medicii gândesc permanent în favoarea lui. Aceștia insistă, de asemenea, pe componenta educațională, astfel încât pacientul să fie bine informat și să ia decizii în cunoștință de cauză.

Cu ce vine nou Magic Smile pe acest segment este analiza instrumentală a ocluziei, făcută după conceptul Slavicek, care le permite doctorilor stabilirea unui diagnostic corect și precis. În funcție de acesta, ei pot stabili planuri de tratament individualizate și adecvate nevoilor pacientului.

Magic Smile nu vinde pacienților dinți, ci le oferă celor care îi trec pragul o experiență care îi îndeamnă să se întoarcă mereu cu zâmbetul pe buze. Clinica prezintă încredere din punctul de vedere al competenței profesionale dovedite și al ținutei morale și lucrează doar cu materiale și aparatură premium, deoarece nu-și permite eșecuri datorate acestora. Mai mult, este în permanență la curent cu ultimele tendințe în domeniul medical și investește constant în perfecționarea personalului și în tehnologie ultraperformantă. Toate aceste atuuri au consolidat reputația unei clinici de top, reflectată într-o bază solidă de pacienți mulțumiți care o vizitează din toate colțurile lumii.