Peninsula Boutique Hotel **** vă invită la relaxare

Scris de Luxury
Publicat la data de: 19-07-2017

în: Travel

   Situat în vechea cetate a Tomisului, Peninsula Boutique Hotel va fi locul în care veţi găsi liniştea şi elegana desăvârşită, locul în care începe călătoria dumneavoastră în Peninsula.
Aici veţi descoperi povestea tăcută a istoriei Constanţei, clădiri construite în diferite stiluri arhitecturale, urmele caselor dispărute, statuia lui Ovidiu, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, dar şi Moscheea Carol care este principalul edificiu de cult musulman din ţară şi totodată unul dintre cele mai frumoase monumente arhitectonice de pe meleagurile noastre. Toate aceste obiective sunt  martorii frumoasei istorii a zonei.
Fie că ne veţi vizita în interes de serviciu sau în vacanţă, vă promitem o şedere confortabilă în care atenţia pentru detalii, decorurile luxoase şi serviciile dedicate exclusiv vouă, vor întregi experienţă unei călătorii frumoase la malul marii.

 

Hotelul dispune de un bistro, restaurant & lounge bar cu serviciu À la carte coordonat de Chef-ul bucătar Roberto Benvenuto din Italia. Veţi găsi o amplă selecţie de băuturi alcoolice rafinate şi vinuri atent selecţionate de sommelierul nostru, într-o ambianţă relaxantă cu muzică de calitate.
În fiecare camera din cadrul Peninsula Boutique Hotel veţi găsi un spaţiu dedicat relaxării, confortului şi răsfăţului vostru personal.

Peninsula Boutique Hotel este situat în centrul Pieţei Ovidiu, la kilometrul 0 pe principala arteră pietonală, în vecinătatea celor mai importante puncte de atracţie ale oraşului Constanţa şi la doar 10 minute faţă de plajă Modern şi de Portul Tomis.
Peninsula Boutique Hotel va pune la dispoziţie 22 de camere echipate cu aer condiţionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, mini bar, baie privată, masă şi fier de călcat.
Situat în vechea cetate a Tomisului, Peninsula Boutique Hotel va fi locul în care veţi găsi liniştea şi elegantă desăvârşită, locul în care începe călătoria dumneavoastră în Peninsula. Cele 3 tipuri de camere  sunt decorate de un designer cu scopul de a va oferi tot confortul necesar pentru o şedere plăcută.

King Room. Aceste camere au un design elegant, cu decoruri şi finisaje luxoase, în care vei redescoperi confortul şi relaxarea după o zi petrecută în ritmul agitat al oraşului sau aproape de valurile marii. De asemenea, acest tip de camere devin camere comunicante însumând astfel un spaţiu generos de 60mp. Camerele sunt echipate cu aer condiţionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, minibar,baie private, seif, uscător de par, papuci de interior, halat de baie, ferestre automate cu rulouri opace 100%. În aceste camere se pot caza maxim 2 adulţi. Accesul la aceste camere se face pe scări fiind localizate la mansardă hotelului. Suprafaţă totală a camerei este de 24mp.

Deluxe Double Room. Spaţiile generoase ale camerelor duble sunt decorate şi accesorizate cu elemente care oferă o elegantă distinsă, iar pe voi vă introduc într-o atmosfera confortabilă şi liniştită. În fiecare cameră există aer condiţionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, minibar, baie private, seif, uscător de par, papuci de interior, halat de baie, draperii black-out 100%. În aceste camere se pot caza 2 adulţi şi maximum un copil cu vârstă cuprinsă între 0-5.99 ani. Suprafaţă totală a camerei este de 28mp.

Deluxe King Room. Camerele Deluxe sunt o expresie a luxului, materializată în elemente de design atent alese şi finisaje care vor transpune în realitate experienţa supremă a confortului şi eleganţei.Fiecare cameră dispune de canapea extensibilă fiind echipată cu aer condiţionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, minibar, baie private, seif, uscător de par, papuci de interior, halat de baie, draperii black-out 100%. În aceste camere se pot caza 2 adulţi şi maximum un copil cu vârstă cuprinsă între 0-5.99 ani iar canapeua extensibilă poate acomoda 1 adult + 1 copil cu vârstă maximă de 5.99 ani sau 2 copii cu vartsa maximă de 5.99 ani.