Breitling – Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-07-2021

în: NewsWatches

Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition

După aproape două decenii de parteneriat, Bentley Motors și producătorul de ceasuri Breitling sărbătoresc lansarea Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition, produs într-o serie de numai 25 de piese.

Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition

O reinterpretare a ceasurilor de mână originale Breitling Premier din anii 1940, ediția limitată de azi nu se lasă mai prejos, Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition având un design unic, dar clasic. Limitat la doar 25 de exemplare, ceasul are o carcasă de 42 de milimetri, din aur roșu de 18 carate, butoane cronograf dreptunghiulare, o curea din piele de aligator maroniu-aurie și o carcasă din safir transparent care dezvăluie mecanismul magnific și greutatea oscilantă din aur de 22 de carate. Principala caracteristică a noului ceas o reprezintă, desigur, deosebitul mecanism cronograf tourbillon văzut prin cadranul verde distinctiv, care amintește de culoarea British racing green asociată celorlalte modele din cadrul parteneriatului dintre Breitling și Bentley.

Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition

Acționat de un tourbillon Manufacture Caliber B21, certificat COSC, ceasul oferă o rezervă de putere de aproximativ 55 de ore și este rezistent la apă până la o adâncime de 100 de metri. Prețul anunțat de producător este de 52.000 de dolari. 

Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition