Beyoncé va lansa un parfum exclusivist

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-07-2023

în: News

Beyoncé

Pe lângă următoarea sa linie de îngrijire a părului, Beyoncé a dezvăluit acum planurile pentru lansarea unui parfum numit „First Access”, care a fost creat chiar de regina muzicii pop.

Fanii care au participat la turneul ei Renaissance World Tour au primit un e-mail pentru a activa notificările atunci când parfumul va fi disponibil. „First Access” va fi disponibil în exclusivitate în SUA și Canada și este o apă de parfum care se mândrește cu note de miere aurie, trandafir, iasomie, clementină și chihlimbar.

Ambalajul din previzualizarea din e-mail prezintă faptul că parfumul va avea o formă semilaturală funky, cu o cromatică neagră și argintie. Această lansare va fi prima revenire a lui Beyoncé în lumea parfumurilor de la lansarea lui „Heat”, care a debutat în 2009. Alte parfumuri lansate de Queen B includ Pulse, creat de parfumierul Bruno Jovanovic, și parfumul Rise.

Nu există opțiuni de precomandă pentru „First Access”, dar va fi lansat în noiembrie 2023 și va costa 160 de dolari pentru o sticlă de 50 ml.