Noul Carlsberg LUMA a fost lansat în România

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-06-2022

în: News

Carlsberg LUMA

Producătorul Tuborg România lansează pe piața locală berea Carlsberg LUMA, o extensie a brandului internațional Carlsberg.

În acest an, Carlsberg sărbătorește 175 de ani de progres continuu și vine în întâmpinarea consumatorilor moderni mereu în căutare de noi experiențe senzoriale și gustative cu noul Carlsberg Luma.

Această bere lager, super-premium, este obținută prin tehnologia inovatoare Dry Hopping și prin adăugarea a trei tipuri speciale de hamei de aromă.

Carlsberg LUMA

Dry Hopping reprezintă un proces inovator de adăugare la rece a hameiului, în berea proaspătă, după procesul de fermentare. Astfel, această tehnologie și folosirea a 3 tipuri speciale de hamei oferă un gust desăvârșit cu note citrice și o aromă perfectă.

Pentru a savura pe deplin o aromă perfectă, recomandăm servirea rece, din pahar.

Tzafrir Granat, CEO Tuborg Romania: ”Dorința Tuborg România este de a investi constant pentru a aduce inovație pe piața locală. Astfel, suntem mândri să lansăm Carlsberg Luma, un produs super-premium, care reinventează normele prin folosirea tehnologiei inovatoare Dry Hopping. O bere dedicată consumatorilor dornici să experimenteze gusturi noi, oferind o experiență unică și o aromă perfectă. Probably”

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piața locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție Greenfield. Tuborg România are un portofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg 0.0%, Tuborg Classic, Carlsberg, Carlsberg 0.0%, Carlsberg Luma, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur, Somersby și Granini pe piața băuturilor răcoritoare.